![]() |
Re: Machete in lucru - strada
4 Attachment(s)
Quote:
Ieri mi-au sosit jantele pentru bmw si vin pe el ca turnate(jantele din spate vin drepte si cele din fata vin putin inclinate).Dar...niciodata nu ma pot bucura de un succesc fara munca,spun asta deoarece cauciucurile sunt ENORME si trebuie sa le prelucrez,vreau sa le fac "stretch". Mai jos aveti poze cu macheta in stadiul actual. |
Super !
sa-mi zici si mie cum modifici cauciucurile.ma intereseaza neaparat. |
1 Attachment(s)
Quote:
Sistemul 1 incadrat cu negru format dintr-o teava din fier "groasa in carne"(figura 1.) prin care am bagat un surb de 15 (figura 2.) pe care mai apoi am pus cauciucul care a intrat fortat (figura 3.). Sistemul 2 incadreat cu gri format dintr-o teava de PVC (figura I.) prin care am bagat un surub la capetele caruia am pus 2 saibe sa imi tina teava fixa (figura II.) si mai apoi am pus cauciucul care a intrat fortat (figura III.). Dupa ce creezi sistemul il prinzi intr-o bormasina (mai puternica)(eu am folosit un ciocan rotopercutor si a mers).O sa mai ai nevoie de cineva sa iti actioneze bormasina.In timp ce bormasina invarte sistemul tu debitezi cauciucul(mai intai cu un bisturiu/cutit de laborator foarte bine ascutit si apoi cu smirgher,merge si doar cu smirgher dar mai greu.) Atentie mare pentru ca ambele sisteme trebuie sa fie bine centrate si sa nu fie ovale. |
marfa rau jantele man!!!
spor la treaba cu gumele.. |
Fa un cauciuc cand ai timp.Poat ne pui si ceva poze din timpul procesului.S-ar putea sa incerc si eu ceva asemanator.Abia astept sa vad cum iti iasa.
|
5 Attachment(s)
Pentru o vreme am decis sa las fierul pe raft si sa ma apuc de ceva plastic.Asa ca de cateva zile am cumparat niste kituri,un Nissan 300ZX 1/24 de la Tamiya si un Opel Blitz 1/24 de la Italeri.Ambele au si plusuri si minusuri,dar sunt super multumit de ele si de acum inima mea ma impinge sa trec pe plastic.Mai jos aveti si cateva poze.O sa ma apuc mai serios de ele dupa revelion.
Ps:in paralel am mai lucrat si la e36 (i-am terminat cauciucurile si am finisat locurile de pe capota unde am astupat cu kit) |
Baga poze cu E36 !
|
Astept sa vad Opel-ul, prea frumos!
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-Sistemul de directie; -Ansamblul motor; -Sistemul de transmisie; -Sistemul de evacuare; -Si cateva mici detalii. Mai jos aveti si cateva poze facute la inceputul lucrarii.Maine o sa apara altele noi cu stadiul actual. |
Sa inteleg ca a venit rosu cum e pe cutie?
|
Quote:
|
Foarte tare, ai scutit mult!
Astept continuarea.. |
La unele kituri plasticul e colorat, de obicei e gri/alb... Oricum asta nu te scuteste de vopsire, regula la kituri e ca nimic nu ramane nevopsit, chiar daca plasticul are cam aceeasi culoare cu vopseaua cu care trebuie acoperit.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Si dupa 3 zile cam aici am ajuns cu Blitz-ul.Cam atat pe 2011,sa ne gasim sanatosi si cu proiectele terminate in 2012. :D |
La multi ani sanatosi si tie!
Imi place ceea ce vad. Am subscris la topic. As vrea sa vad cum au iesit gumele, pt ca ideea am vrut sa o aplic si eu acum 1 an cand am descoperit pe la polonezi cum se fac strech. Nu prea mi-au placut, ma refer la faptul ca se vedea ca au fost tocite, dar n-am incercat ca sa ma conving. Am adunat ceva gume si cred ca o sa incerc sa abordez problema. Mi-ar placea sa vad totusi cum ti-au iesit tie. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning