![]() |
Re:
Mad felicitari a iesit tare loganu :)) dar ma intreb de ce basu si cu tine ati ales aceasi fata :)) Acum sa vazut pe poza cum arata fata..Pacat pt basu a lui arata parca ar fii decupata din revista :))
|
e misto aspt pe kickass 8)
|
hihihihi
1 Attachment(s)
a trebuit sa puneti voi tutorial pe aici sa nu aibe omu ce sa faca pana la 12 noaptea......oricum i know the quality ...plsss don't laugh :oops: :oops: :?
|
1 Attachment(s)
Incerc si eu :)
|
1 Attachment(s)
8) :arrow:
|
1 Attachment(s)
scuzati intarzierea dar nu am avut acces la net :roll:
|
ce criminal arata loganu :shock: ma dat pe spate felicitari :D
|
kickass, asta e poza finala ?! Masina e beton, si la fel e si pit stop-u' ! dar , frate calitatea imaginii lasa de dorit (fara suparare) ! Sau imaginea asta e pusa doar asha de preview la clitate 70-75% ? :P
|
Re:
Quote:
|
super misto
sa vedem si clasamentul eu pariez pe xadi 8) Poate XxDADIxX :) ! |
1 Attachment(s)
asteptatima si pe mine uite gate
|
ce stramba este acuma vad
|
1 Attachment(s)
la vila de pe matasari :chainsaw:
|
au lucrat fain baieti :roll: ..........la dadi paint jobul e mai lucrat....la kickass imi place mai mult cum arata(body kitul)...........
|
1 Attachment(s)
Baieti poza pt forum trebuia la 800/600 iar cea pt Gratian trebuia trimisa pe pm la rez 1024/768 ....
Aici e poza mea si modificarile:Coborata doar caroseria se observa si prin geam, geamuri tint albastrui si cele prin care se vede avionul, parbiz cu parasolar albastrui, un singur stergator ca la masinile sport,ambele oglinzi schimbate refacuta si umbra oglinzii, eleron, capota carbon, stopuri clare ( nu se vad prea bine ) grila fata modificata, cromul de deasupra grilei lungit, faruri angel eyes cu tenta albastruie, semnalizari modificate, janta spate cu buza mai mare pt cauciucuri mai late, aripa spate umflata, gaura racire frane spate , spoiler fata Seidl cu proiectoare de ceata aprinse care se observa si pe jos , intercooler, airbrush, shaved dors........ Pt a face o parere trebuiesc comparate ambele masini la aceeasi rezolutie, se poate face si in preview de la windows/ ..... XxDADIxX |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning