![]() |
Re: E36 - coupe BYE (ex NIZ)
masina de ceva timp activeaza sub sigla ANONYMOUS MOTORSPORT!!!!asteptam cu nerabdare un eveniment sa defilam cu ea...:D
|
O pisicuta reusit din toate punctele de vedere... Intr-adevar frumoasa...
Felicitari B-14-BYE Mult show, km si ce vrei u si cant mai putine incidente neplacute... |
3 Attachment(s)
am si io o intrebare ?
pisika asta nue asta a ta ?:rolleyes2 |
Quote:
alea sunt poze cu niz-ul cand a iesit prima oara sub aceasta forma.daca nu ma insel,prima aparite a unor masini tunate la o expozitie. |
Ba da..
|
un pisoi foarte frumos.bafta in continuare cu modificarile.
|
Deci..in primul rand te felicit pt aceasta superbitate de masinutza a ta...extrem de nam cuvinte frate..degeaba incerc sa scriu io aici...sa o stapanesti sanatos..am si eu o intrebare pt tine..de unde ai luat farurile k vreau sami pun si io..si am vazut pe la altii..angel eyes pe e36..da nu prea imi plac..astea care le ai tu...sunt super!
|
Re: E36 - coupe BYE (...NIZ)
Quote:
Pana raspunde Grasu'... In case u didn't know. "I'm back" @ the hood :P :peace: |
Re: E36 - coupe BYE (...NIZ)
Quote:
scoate-l tu la o alergatura acum daca face fata:D |
4 Attachment(s)
niste poze de ieri..
|
4 Attachment(s)
NU mai da in nas.. a primit un senzor nou de vitezometru care se pare ca ar fi fost cauza sa mearga prost masina.. un nou plafon azi.. si niste migaleli :d
|
o super masina... arata mult mai bine in realitate decat in poze....
tine-o tot asa... se vede ca faci treaba buna, la fel cum ai facut si cu manta... bafta multa in continuare !!! |
2 Attachment(s)
parca ar da mai bine cu niste jante cu buza ... ca tot ai pasajele tunarite :D
|
dar sa fie negre:D:D:D:D:D...atasezi mari_nsl o poza cu niste jante negre te rugam???
|
dar dc negre ? nu vezi ca nu da bine delok (poza originala)... uite cum am pus ceva mai deschis pe ea ... cat sa schimbat :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning