Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Taxa de poluare scoasa ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/89382-taxa-poluare-scoasa.html)

SAX1987 04-12-08 19:12

Re: Taxa de poluare scoasa ?

Orice am face nu-i putem opri, asta e sa o mareasca. Ne inmatriculam masiniile in Bulgaria si gata. Traim intr-o tara de c...t cu conducere de c...t .

D o n n 04-12-08 19:20

zic de criza dar din cauza cui am ajuns aici?cine a cheltuit?in lco sa zica ca le scad salariile lor,mai bine dam in masini...plimbaiar bunicameo cu dricu pe toti ! nu mai suport tzara asra

Mustang 04-12-08 21:18

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1902470)
a anuntat acum la televizor ca de pe 15 decembrie anu acesta taxa de poluare pt masinile vechi se va mari de 3 x....in cazul asta raman cu a mea la fier vechi...ziceau ca pt o maisna cu 1.6 motor,veche de 5 ani,euro 3, va fi taxa cam 1300-1400 :D . . cred ca trec la dacia 1400

In curand vor da lege sa scoata sa scoata si masinile mai vechi de 11 ani in 3 prezoane si ... ramanem pietoni. :D
Motivarea lor?! Vor fi avea grad de poluare ridicat. :lol::lol::lol:

D o n n 04-12-08 21:30

sa le scoata pe mamele lor....deci asa ceva sincer daca am vazut...cretinismul din romania cred ca reprezinta 90% din tot globul...ar merita o vizita de la benladen tot parlamentul ala...Domen fereste de prostia din tara asta...chiar nu gaseste nim,eni ce sa facem?sa iesim in strada sa facem ceva?sincer au ajuns sa isi bata joc la nivel mare !

avolocaru 04-12-08 21:37

Solutia este sa ne revoltam impotriva acestui premier ticalos sau impotriva oricarui om care isi permite sa ia asemenea decizi. Sa stiti ca nu reprezint nici un partid politic. Trebuie sa iesim in strada. Ce au facut cu banii de pe taxa de prima inmatriculare? ni se tot spune ce se va face, promisiuni. Eu vreau sa ma duc sa plantez eu copaci in valoare de 3000 de euro, actuala taxa de poluare pe care trebuie sa o platesc, si sa mi se garanteze prin lege ca suprafata pe care am plantat copacii nu va fi defrisata decat peste cel putin 100 de ani. Si inca ceva, voi chiar credeti prostia asta cu criza mondiala ca afecteaza Romania? Au gasit scuze ca sa concedieze oameni, de ce nu-si voteaza ei o micsorare de pensie, pensie care ar hrani zece pensionari amariti cu varf si indesat, in loc sa fim stimulati sa facem ceva bun suntem stimulati sa gasim portite sa furam STATUL, sa ne furam pe noi insine. cat mai puteti suporta oameni buni???

D o n n 04-12-08 21:42

este INFECTA tara asta sincer.imi vien sa imi iau scuter,,,, cum e posibil asa ceva sa dau 500 euro pe masina ,apoi sa dau 2000 euro (degeaba)?cica taxa de mediu :ar trebui numita pe romaneste taxa de prostie....ce fac ei cu banii astia?ii da lui Dumnezeu sa faca un nou aer,sau genereaza ei aer? deci de cand am vazut la 17:00 la stiri sunt in continua stare nervoasa...nu pot sa dorm...imi vine sa ma duc sa le dau foc astora cu loganele lor si rahaturile lor de cotetze pe roti....zicea basescu ca isi ia logan ,sia luat?

andy_wpo 04-12-08 21:46

Bataie de joc,pur si simplu am ajuns sa fim luati de prosti.Asta pt ca le permitem pt ca nu facem nimic.Sa ajungi sa platesti mii de euro taxa la o masina de doar cativa ani,ii bataie de joc.Mie chiar nu imi vine sa cred tupeul pe care il are Taricianu asta,cum apara interesele sale,ale lui tiriac,etc.Pt ce dracu baga frate ditamai taxa,ca la masini noi oricum nu se inghesuie nimeni,ca sa terminat si cu creditele.Chiar nu mai stiu ce sa zic.

D o n n 04-12-08 21:51

doar atata le urez tuturor sustinatorilor taxei din parlament sau de unde sunt : CASA DE PIATRA !(sau de pamant daca tot e criza)

avolocaru 04-12-08 21:52

ATENTIE! Sa ne luam Logan ca cica e facut in Romania, oare cine este fraier sa creada? motoarele sunt frantuzesti si cine stie cate alte componente. Noi doar le asamblam intr-o cutie.

andy_wpo 04-12-08 21:56

Stati ca acuma am auzit la tembelizor,ca taxa trebuie sa fie acceptata si de Consiliul europei.Deci mai este o sansa sa fie respinsa

avolocaru 04-12-08 22:00

Consiliul Europei are destula treaba ca sa nu ne bage in seama imediat. Iar astia de sus stiu ei cum sa inbarlige treaba sa le iasa lor bine. Ca sa fim bagati in seama trebuie sa facem noi ceva. Cred ca cel mai potrivit ar fi sa iesim in strada si sa incepem noi o noua petitie, si nu una miseleasca ca cea organizata de Realitatea TV doar pt audienta.

D o n n 04-12-08 22:04

da,dar amintesteti k traim in romania si e tara tuturor posibilitatilor deci fac ei ceva !

The_Mask 04-12-08 22:06

Am auzit la televizor ca toate masinile de la EURO 4 in sus vor fi scutite de taxa de poluare, stie cineva daca este adevarat?

avolocaru 04-12-08 22:12

Daca ne strangem suficient de multi, si suntem pasnici, nu au cum sa nu ne bage in seama si nici ce sa ne faca. Trebuie doar sa vrem. Si atentie, eu nu sustin eliminarea totala a taxei, dar sa plateasca toti poluatorii, ca nu polueaza doar masinile mici, ati vazut ce taxe sunt la camioane? acestea nu polueaza, ragaliile alea de acum 20-30 de ani nu polueaza?

ATENTIE!
Teoretic taxa de poluare poate fi mai mica daca:
Suma va putea fi redusă şi atunci când persoana care solicită înmatricularea unui autovehicul face dovada, pe baza expertizei tehnice efectuate de Registrul Auto Român, că deprecierea autovehiculului rulat este mai mare decât cea indicată de grila fixă prevăzută în ordonanţă.

Pentru fiecare tip de autovehicul va fi aplicat un nivel standard privind rulajul mediu anual. La calculul taxei de poluare se va mai lua în considerare atât situaţia tehnică generală, cât şi nivelul de dotare al maşinii. Pentru stabilirea acestuia din urmă se va verifica dacă maşina beneficiază de aer condiţionat, ABS şi airbag.
Sursa:http://www.adevarul.ro/articole/cum-...-mai-mica.html

In realitate incercati sa intrebati la RAR despre asa ceva. Eu am relatii si mi s-a spus clar sa o las balta cu reducerile.

eMH 05-12-08 14:05

Ar trebuie sa le facem in ciuda,si sa ne inmatriculam toti masinile in bulgaria/ungaria (in functie de zona in care locuim)
Eu am Honda inmatriculata pe Spania,pt ca oricum fac mai mult de 1 drum pe an pana acolo si inapoi,deci nu ma deranjeaza...

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning