![]() |
Re: dubmaniacks
auch...
cred ca o sa imi vopsesc si io masina alba :P |
nici nu stiam de miscarea ta ... felicitari :) din pacate nu ma pot alatura ... nu ma incadrez in categoria fara fibra si cult :D
|
Quote:
-> Tu esti prea de treaba, ca sa nu te acceptam in club :twisted: Rectific cele spuse.E voie si cu fibra,ce vreti voi.Dar sa nu vad bari din fibra in valuri,etc.Poa` sa fie bari din fibra de sticla.Dar sa arate bine pe masina , si sa fie finisate la perfectiune. Salut. |
[Cautati-l pe baiatul cu golful 3 portocaliu! El este cel mai bun exemplu in cea ce in seamna acest cult style in romania! bafta tuturor
Szrobik sta cel mai bine pana acum ! Respect |
4 Attachment(s)
Io zic ca si masinuta mea este cult si sincer sper sa va placa;)Urmeaza si jantele sapt viitoare.
P.S Vreau doar sa stiu daca va place, nu vreau sa intru in club ptr ca am si eu clubul me;) |
ce se mai aude de parasolaru` ala .........
|
:D welcome speedball....asteptam cv parasolare:D...zaiberu :d ...CV NOU?
|
speedball atunci ce cauti pe topicul asta daca ai deja un club? vrei sa te lauzi cu golful tau? ... frate ziber ... executa un delete post
|
Salut speedbhaall.Ma abtin sa zic ceva despre masina ta.Nu vei fi in dubmaniacks.Deoarece este un club de prieteni/cunoscuti , etc. Iar treaba ca te dai mare , e clar.Dar nu inteleg de ce sa o faci chiar aici.Iar referitor la jante , vezi ca bordurile sunt "julite urat". (Am si io jante , ce nu-ti vine a crede? Dar le tin in pod...sa nu zica lumea ca ma dau cu ele...) . ;)
Have a nice day. Pt baietii din club : Am vb deja cu un tip care ne face parasolarul.Ideea e , ca e prieten de al meu.Si o sa primesc o "reducere" semnificativa , si de asta tre sa astept.Cand o sa aiba ceva timp , o sa ma ajute garantat. As vrea sa vad idei , poze etc pt parasolar. Razak , zib3r , sco si sunt inca cativa baieti. Care avem masinile demontate , etc.Deci se lucreaza , dar mai greu.Eu momentan nu am ce sa arat.Strang pe piese si cam atat. Oricum , eu stiu ca masina lui Razak o sa fie bomba , iar a lui Andrei va fi un cult style cu bari inguste si ceva super nervos sub capota. Iar cat despre mine...ma abtin.O sa fie ceva frumos.:oops: sunt si modest :rolleyes2 |
fratiilor nu am pus poze sa ma laud, ca momentan nu prea am cu ce, dar vroiam sa stiu daca ma aflu si eu aproape de stilul cult si sa aflu o parere de la altii .......Imi cer scuze daca ati inteles gresit postu meu
|
Quote:
|
Modele pentru parasolar????
|
ai facut? :lol:
|
Quote:
|
zib3r...ma ofer sa te ajut cu orice pot in materie de Photoshop...idei nu prea am,da` daca imi dai tu,sunt mai mult decat fericit sa le transpun intr`un document...buna treaba baieti,foarte frumoase masinile voastre,maxim respect de la un pusti de 17 ani innebunit dupa CULT Styling si crucea celtica :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning