![]() |
Re: Rover 200 (25).....mandria mea...
e adevarat ca ne mai "inghesuim" la cate o "plimbarica"...si chiaar nu ma deranjat ,pot spune ca sunt bucuros daca ma compara cineva cu "Speedster"-ul......
|
Cenușăreasa își va primi hainele de prințesa....vopsea,boddy kit si capota noua...azi a facut cunostinta cu doctorii tinichigii si vopsitori...
|
In sfarsit
Tot rosie? |
salutari varu!! ......o fac visiniu inchis ( cat se poate de inchis in limita nuantei de rosu din talon) si perlat...
|
asteptam pozele :D
|
o sa fie o bomboana cu interior chili.....o admiri pana se topeste si apoi urmeaza explozia data de Tom Motanul.....:yikes:
in cat timp va fi gata? |
asi vrea sa fie gata maine :D ,numai ca asigurarile imi dau mari batai de cap cu "constatarea"si "äcceptul de plata"
|
sa inteleg ca o sa arate tzipla ? :?::D
M. |
hai mah georgel mah ca suntem nerabdatori sa vedem foto!!! -)
|
Las' ca se face egoist GxG. Dupa ce o face, o tine in garaj o saptamana sa o admire doar el... :P
|
E pe bune` la service.....ca am cautat-o si eu la G in zona nu era .....:) sigur nu o tine numai pentru el.....deocamdata......
Cum o scoate de la facut o sa il rugam sa ne lase si pe noi sa o vedem..... Sa facem si noi o poza doua cu ea....) Spor la facu Roverul....poate ai/avem o surpriza placuta sambata....:) M. |
Pai da....o tuuuuuuura as da si eu... :D
|
5 Attachment(s)
8)primele poze cu "frumusete pe muchie de fibra"...:shock:
|
ce tare poate fi :O:O:O
sa ai noroc de ea :) |
Foarte tare!!!!bv domnu george!!!!!