![]() |
TOPICUL NU ESTE M3 VS M3 CSL vs RS4 !!!
E S T E M3 Hamann Vs M3 STOCK VS RS4 !!!!!! |
Daca te uiti mai atent o sa constati cu surprindere ca e m3 haman vs m3 csl vs rs4 :wink:
|
si daca ma uit si eu cu atentie ... tu ai facut topicul ... si tot tu nu stii despre ce este. ntz ntz ntz :)
|
Ma repet: sunt fan BMW pana in maduva spinarii, dar incerc sa fiu obiectiv, Audi RS4 este mai bun ca orice M3 si ca orice M3CSL si punct. Parerea mea si nu-mi sariti in cap. Vorbim de masini de strada nu???
RS4 a fost conceputa special pentru a fugi si pentru a fugi rau, nu e vorba de masina de piata sau de mers la sky, e vorba de o masina de 1.6t cu 420cp si cu un motor de turatie foarte reusit. Cifrele si timpii scosi pe circuit de CSL sunt doar niste cifre, nimic mai mult. Am urmarit si eu emisiunea cu Audi RS4 de la TopGear si a fost ca o confirmare, oricat de subiectiv ar fi Clarkson si oricat ar ura masinile nemtesti RS4 e o supermasina si e clar peste M3.Daca ati urmarit emisiunea, ascultati atent ultima fraza si o sa intelegeti ce vreau sa spun. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
M3 Hamann Vs M3 CSL Vs RS4 cam asta e titlul topicului ... dupa ce am dat copy si paste ... mai citesti tu ... Poate vroiai sa spui m3 hamann vs m3 csl stck vs rs4 ... asta e altceva ... dar te asigur ca eu inteleg destul de bine ce scrii tu ... poate nu prea stii tu ce vrei sa scrii in schimb |
probabil :D
|
dar mergand la 30-40km/h intr-un ritm normal. Fara accelerari bruste in curbe, fara pedala in podea se simte diferenta?
|
Nu. Eu nu am avut nici o problema cu 333cp/450NM, tractiune spate si cauciucuri de iarna. Daca bagi piciorul in ea ca ultimul taranoi (cu DSC off ca, cu el activat nu se intampla nimic) sau daca bruschezi directia sau franezi ca dementu in mijlocul virajului atunci da, iti fuge. Dar banuiesc ca te faci praf cu orice masina daca te porti asa.
|
333cp/ 450 nM? de unde atatia NM ? modificare ceva? m3 normal are 365 NM tuning ceva la motor? dar nu imi explic pentru ca...( virgula :D ) caii sunt la fel...333( 343) ma rog...
|
Eu nu am M3. Am un 645Ci. I-am raspuns lui GabiByte la cum se conduce pe zapada cu putere si trac. spate...
|
ahhhhhhhh da 333 are motorul de 4.4 de pe masina ta..... :D sa o stapanesti sanatos te-ai dat cu subaru impreza wrx sti stock o faci?
|
Nu m-am dat. Probabil ca o depasesc dupa 100km/h daca plec bine. Pe plecare nu am nici o sansa.
|
Plus ca pentru 645i plecarea nu e cea mai mare calitate a sa.
Dar ar fi interesant. bafta pser sa pui in aplicare. |
Re:
Quote:
Nu poti compara luxul lul 645 cu sportivitatea lui STI. Cred ca pe 400m e discutabil, dar mai multe sanse are BMW. Asta in cazul unor masini de serie. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning