Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan- premiera mondiala- stopuri clare cu leduri (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/8856-logan-premiera-mondiala-stopuri-clare-leduri.html)

florian.radu 28-05-06 11:37

Re: Logan- premiera mondiala- stopuri clare cu leduri

2 Attachment(s)
sa vezi pe visiniu (rosu toreador) cum vine!

silviuGreseala 30-05-06 15:21

oricum da bine masini si sunt f frumoase

RAZvan15 25-06-06 23:44

mmm.. foarte tare arata pe masina asta.. Nici masina nu arata rau ! :)

nervoss 03-07-06 11:23

nice! pacat ca e prea urata masina!

Ciky 16-07-06 04:28

Quote:

Originally Posted by nervoss
nice! pacat ca e prea urata masina!

asta e parerea ta!

DISSSEL 17-07-06 11:51

In Afara De Bucureshti .... In Provincie Mai Gasim Asa Ceva?

RaZv 20-07-06 02:47

Quote:

Originally Posted by Ciky
asta e parerea ta!

Si a mea!:twisted: Loganul e o porcarie de masina;)

RAZvan15 21-07-06 01:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RaZv
Si a mea!:twisted: Loganul e o porcarie de masina;)

"O porcarie".. nici chiar asa.. e adevarat o masina ff buna nu e pt. banii care se cere pe ea.. Dar asta e chiar superba ! Si nu spune ca nu ai vrea s-o ai ca nu te cred :P

DISSSEL 21-07-06 08:19

...sunt pareri si pareri ..daca ar fi fost o porcarie s ar fi vandut 13 mashini shi uzina ar fi fost de mult in faliment..dar se pare ca nu .... nu ai cum sa scotzi ceva care sa fie calitativ de 5 stele la un pretz de 2....
....revenind la subiect....in zona arges nu este vre o firma distribuitoare?

RaZv 22-07-06 00:36

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still
"O porcarie".. nici chiar asa.. e adevarat o masina ff buna nu e pt. banii care se cere pe ea.. Dar asta e chiar superba ! Si nu spune ca nu ai vrea s-o ai ca nu te cred :P

:evil_laug :grin: Cred ca nu m-ar mai saluta nimeni daca as avea Logan:twisted:

c3-mad 22-07-06 01:00

Quote:

:evil_laug :grin: Cred ca nu m-ar mai saluta nimeni daca as avea Logan:twisted:

LOLOI ..te-ai nascut in masina straina nene? sunt cateva loganuri in ro care arata chiar misto ..de exemplu cel Visiniu ..printre cele mai dragutze ..si tu zici ca nu te-ar mai saluta nimeni ? :lol: :chainsaw: :bat:

RaZv 22-07-06 01:37

Quote:

Originally Posted by DISSSEL
...sunt pareri si pareri ..daca ar fi fost o porcarie s ar fi vandut 13 mashini shi uzina ar fi fost de mult in faliment..dar se pare ca nu .... nu ai cum sa scotzi ceva care sa fie calitativ de 5 stele la un pretz de 2....
....revenind la subiect....in zona arges nu este vre o firma distribuitoare?

Multi au cumparat-o ca e cea mai ieftina masina noua:idea: ...Dar pe urma si-au dat seama ce masina "buna" si-au luat:-) . Eu am auzit ca la Dacia Logan nici macar nu poti sa vezi in spate din cauza portbagajului imens menit sa gazduiasca butoaie si saci cu cartofi:twisted: .Unii si-au pus senzori de parcare din cauza asta:-) ....Logan=experiment esuat! Nu dati banii pe prostii (Logan):!:

RaZv 22-07-06 01:40

Quote:

Originally Posted by c3-mad
LOLOI ..te-ai nascut in masina straina nene? sunt cateva loganuri in ro care arata chiar misto ..de exemplu cel Visiniu ..printre cele mai dragutze ..si tu zici ca nu te-ar mai saluta nimeni ? :lol: :chainsaw: :bat:

:lol: :lol: Mai omule....E DACIA!! Poti sa-i pui ce i-ai pune ca tot masina hidoasa e:!: Decat sa-ti iei Logan si sa bagi bani in el ca sa arate bine, mai bine, daca esti baiat destept iti iei un BMW Seria 3 si gata! In masina aia nu ti-e rusine:twisted:

c3-mad 22-07-06 02:04

Quote:

:lol: :lol: Mai omule....E DACIA!! Poti sa-i pui ce i-ai pune ca tot masina hidoasa e:!: Decat sa-ti iei Logan si sa bagi bani in el ca sa arate bine, mai bine, daca esti baiat destept iti iei un BMW Seria 3 si gata! In masina aia nu ti-e rusine:twisted:

Asta e parerea ta ..pentru seria 3 sau m3 vroiai sa zici probabil ca nu sh ce seria 3 gasesti la 10 mi ..si nici m3 nu prea mai gasesti ( la mana a doua ) ca sare de 10 mi binisor ..si + trebuie sa ai lovele si pt intretinere :D ca na ..ca nu e dacie cum zici u ..si nu cred ca exista comparatie intre dacie si bmw .. dacia e dacie ..bmw`u bmw ..totusi ..nu te inteleg cu faza " mi-ar fi rusine intro dacie .. " cateva milioane bune de romani au dacie si nu le e rusine :)) ..fiecare cu oarerea lui ..8)

RaZv 22-07-06 03:08

Quote:

Originally Posted by c3-mad
Asta e parerea ta ..pentru seria 3 sau m3 vroiai sa zici probabil ca nu sh ce seria 3 gasesti la 10 mi ..si nici m3 nu prea mai gasesti ( la mana a doua ) ca sare de 10 mi binisor ..si + trebuie sa ai lovele si pt intretinere :D ca na ..ca nu e dacie cum zici u ..si nu cred ca exista comparatie intre dacie si bmw .. dacia e dacie ..bmw`u bmw ..totusi ..nu te inteleg cu faza " mi-ar fi rusine intro dacie .. " cateva milioane bune de romani au dacie si nu le e rusine :)) ..fiecare cu oarerea lui ..8)

BMW 320d 2000,climatronic,136 cp, pret: 10.200 Euro negociabil....adu-mi client;)

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning