![]() |
Sambata sunt legalele alea la bucuresti?? :roll:
|
Re:
Quote:
|
speram sa putem sa ne dam macar sambata asta eu am dat comanda acum 3 saptamana la placute dar anca nu mie ajuns mie au ziz ca vine joi sau vioneri asa ca sper sa nu fiu mintit si sau fiu gata pana sambata
|
speram ca si v12`ele sa fie gata .... :(
|
Kemal, doar un mic fyi. E american muscle, fara \"s\" ;)
Parerea mea: incearca sa-ti comanzi daca ai prin cine un supercharger si alt sistem de emisie. Noile Stang-uri GT au aceste componente si motorul urla pe la 400cp. Un V8 de 4.6 litri nu e de joaca :lol: Uite si GT-ul unei colege de la lucru. Gagica il intretine ca pe o bijuterie, pe buna dreptate ;) Click me Succes la cursa si rusine tie ca ti l-ai luat automatic. La drag de sfert de mila nu mai conteaza diferenta, dar te-ai ars la sprintul pana la suta de km. Zic eu de colo, care tot automatica mi-am luat [dar nu cu gandul la curse]. |
superb asta galben... :shock: e si cabrio...
ps: ink nu s`a tinut loc cursa nu? :cry: |
Re:Salut
Eu sunt sigura k Mustangu va castiga si sper Kemale sa nu ma dezamagesti :wink:
|
Esti sigura de ce?
|
HM
Dak ai sti sa citesti mai atent vei vedea dc sunt sigura
|
Nu deci, chiar ti-as fi recunoscator daca mi-ai traduce si mie aceasta convingere care se pare ca-mi scapa, chit ca am citit sumar cele 6 pagini de discutie in care se pare ca nu sunt singurul ce nu e la fel de ... luminat ca tine.
Dand la o parte ironia, sa sti ca a arata putin respect fata de altii nu strica chiar deloc. Masinile sunt foarte similare, pe langa faptul ca acel mustang ar putea fi catalogat \"Cuter\" de orice fata, alt argument? Nu spun ca nu ai dreptate si ca Kemal ar putea castiga, dar eu nu sunt asa de convins pentru ca masinile, dupa cum am zis, sunt foarte similare. Argumente concrete si nu sugestii ca sa citesc mai atent din partea ta ar fi binevenite. |
Re:
Pai tocmai cum ai spus si tu, masinile sunt similare, DAR mai conteaza si kt de bine iti cunosti propria masina si sa o manevrezi.Eu stiu cum conduce si cred k va kstiga.
|
:bunch: este o diferenta mare intre a crede si a fii sigura :evil_laug
|
Re:
Quote:
|
Presimtirile fiecaruia sunt doar pereri personale, care nu trebuiesc neaparat agreate de ceilalti. Rezultatul final se va vedea pe pista, daca se vor da pe pista.
Bafta! |
Re:
Quote:
Pentru a avea un reply demn de considerat mai ales in situatia in care contrazici sau vi cu ceva la sigur trebuie sa fie sprijinit de argumente solide. Cu Kemal te-ai dat, cu cealalta masina nu, deci ce-ai scris tu este cel mult o presupunere. Afla ca si eu m-am dat cu un Mustang GT fully loaded si stiu cat poate. Cat despre stiutu' cum sa manevrezi ... cam pe langa. Cutiile sunt automatice pe ambele si e vorba de drag, nu de raliu. Practic ii dai blana si o tii in blana. Orice om cu doar o mana si un picior poate face asta. Eventual bagi un torque braking la start, dar in rest ... te duce cum vrea/stie ea pentru ca GT-ul nu are cutie tiptronica. E 100% auto. Deci pana la urma nu m-ai prea contrazis cu multe. Oricum incerci sa o intorci, a crede si a sti sigur nu sunt sinonime. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning