![]() |
Re: NSL-Constanta
Incepind cu 1.10.2008 Alex (ZBF) nu mai face parte din NSL Constanta.
Motivele lui sint de ordin personal. Solicitarea lui a fost acceptata. Multumim pt. increderea acordata. |
mULTUMESC PENTRU POST Edi dar tin sa imi anunt si personal decizia de a parasi pe termen nelimitat NSL Constanta din motive personale.va urez toate cele bune in tot ceea ce veti intreprinde de acum incolo si puteti conta pe sprijinul meu neconditionat....THE END
|
nu esti singurul ;)
|
EDM-ul este praf (dauna totala).
HLE-ul e in curs de acizitionare si upgrade. |
Lasa edi ca se face asta si mai frumos. Planurile sunt mai mari pentru viitoarea masina
|
daca vrei si te intereseaza ne vedem la o cafea si iti fac un pret pentru barile de logan pe care le faceam pentru mine...eu cred ca merita si vor da frumos foc
|
lasa mai edi bine ca esti tu bine ;)
|
Hop si eu. Bine ati venit (NSL Constanta)..salutari de la Inferno MotrorSport (subdivizune a NSL)..sper intr-o colaborare buna exact cum fac baietii la Bucuresti.Scuze de intarziere :D. Multa bafta!!!
|
Quote:
Ne bucuram de cunostinta. Da si tu un semn, si ne vedem prin oras. P.S. Avem noi membrii, pe care o sa-i prezentam in curind. |
Salutare miuandrei20 sper sa ne cunoastem cat de curand cu totii si sa fie o "colaborare" linistita
|
Promit ca va anunt cand ajung in Constanta...si poate ne vedem la un suc..si o vorba. Multa bafta in continuare!!!
|
vad k scrie CT la tine ....cum adica cand ajungi in CT ? :???:
|
Da...scuze..am uitat sa precizez ca momentan sunt in Mangalia..pe la pariti ale alea...si nu am durm foarte des in Constanta...dar cum ajung...dau de veste..:D
|
Am sters tot si sper ca a inteles toata lumea cum stau lucrurile cu forumul ca sa nu mai avem discutii de genul , ca sa fie corect pt toti utilizatorii forumului.
Conversatii placute |
planuri pe viitor pt nsl-ctza ? ca pana acuma :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning