![]() |
Re: E46 - 2000i 170 cp
ce pot sa zic este k masina a iesit belea ca si culoare acum!!! un mare +
inainte......sincer,cam jalnic, ii un e46 putin mai rar sa zic asa,de ceva timp,dupa achizitionare imd toti sar pentru M pack si chestii subtile(arata bine nu zic ca nu,ba chiar dar cam pare prea comun din pacate) praguriile nu stiu,dar nu-mi plac de fel!!!!in rest este ok,chiar foarte bine pentru ceva diferit,felicitari pentru ceva mai aparte decat un e46 M pack,tie sau la varu-tu ar merita niste jante cu buza cv:D numai bine |
Quote:
|
Quote:
... |
Mie unu nu imi plac bmwurile extravagante si fibra...dar asta arata chiar ok.
Jantele se potrivesc cu acel kit...iar barile iti pastreaza linia cu pragurile..culoarea o prinde bine iar stopurile cihiar merg la acest kit.. Sincer imi place e ok masina...nu e nici cea mai frumoasa dar nici urata nu ai cum sa zici ca e. Apreciez munca voastra,stiu cum e sa vopsesti o masina,cata munca cati bani...dar sa o vopsesc de 2 ori..sa i schimbi culoarea din alb negru etc. Bafta in continuare..poate mai puneti poze. |
sincer ,imi place cum a iesit masina ,bravo pt munca depusa si banii investiti. O singura problema ar avea(din punctu meu de vedere): bara spate parca e prea badarana in rest absolut totul este OK!:D
|
s-a mai schimbat ceva pe la masina?! niste poze mai recente s epoate,is curios!
bafta in continuare |
Foarte frumoasa masina ! bafta cu ea in continuare !
|
frumos bmw e46 sa ai norok la el mai pune poze ku el mai recente
|
foarte foarte smechere scaunele
|
Sunt curios daca dupa ce ai montat scaunele astea sport mai merg airbag-urile la masina...pentru ca scaunele originale au o plasa cu senzori de greutate in ele si in momentul in care se defecteaza sau se decupleaza, sistemul de airbag-uri nu mai merge...ramane becul de airbag aprins pe bord.
Cum ai rezolvat treaba asta? |
Quote:
|
bv frumoasa masina ! felicitari ! pune`i niste nari de carbon ar arata mult mai bine :* bafta cu ea !
|
bine zice pretenul nostru Iubiţi-vă BMW-urile vechi, că altele la fel nu se mai fabrică !!!
|
caut cercuri pe 18,
|
Raman la aceiasi parere bo$$-ule , mai bine du-te si arunca cu bani la salam decat sa mai ii bagi in masina,
PS: nu uita sa o lasi fara frana de mana trasa pe vreun pod ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning