![]() |
Re: Bugatti Veyron vs. SSC Ultimate Aero
http://www.carforums.net/showthread.php?t=78512
printre altele si aici se pot lua niste date comparative. Cat despre confort, F1 a avut alta destinatie si a fost totusi top...la vremea lui. |
Quote:
|
Sincer sa spun nu pot face comparatia intre amandoua...Bugatti Veyron este o masina facuta special pentru viteza care merge ca o racheta !
Motorul, cu 16 pistoane, este foarte puternic, ajungānd la 1001 CP. Este un automobil GT , masina poate atinge 408,47 km/h ! ! ! http://images.motortrend.com/photo_g...n+interior.jpghttp://www.exoticcars.ws/cars/bugatti-veyron.jpg |
pai prin postul tau o faci sa piarda....spui ca e special facuta pentru viteza, cand ea de fapt nu castiga in fata lui SSC prin asta, ci ca masina in ansamblu...adica putin in urma SSC-ului, dar mult in faa din toate celelalte puncte de vedere.
|
Cred ka veyorn e mai rapida pe 400 m, dar as prefera SSC aero pentru ca bugatti e prea urata la banii aia
|
Da dar SSC atinge pana la 434 km/h. si Bugatti Veyron pana la 408,47 km/h ! ! !
Deci ii diferenta 30 de km la ora si de CP la fel de o depaseste cu 10 intradevar Veyron este mai scumpa ... mie mi se pare ca nu pot face comparatia .. "Sunt la fel " Dizainu este mai frumos la Ultimate Aero decat la Veyron nu stiu ce sa zic..... |
Quote:
|
Sincer sa spun ai dreptate dar nu poti sa zici ca nu are nimic pe ea..Amandoua sunt frumoase si comlpicate dar mie imi plac.. :D
Unde poti folosi 435 km/h ? Intr-un circuit pe o pista nu sunt facute numai sa iesi cu ele prin orash ! ! ! |
pentru ca ssc sa prinda cei 435 km/h ii trebuie o pista destul de mare! ..in schimb veyronului ii trebuie ceva mai putin dar tot nu vad rostul ! tot ce e de apreciat este ca ele au depasit bariera de 400km.h si atat !
|
nu stiu daca prinde chiar 434km/h (sau 435, ma rog).In teste a prins 417.5 si 434 a fost parca un tunelul aerodinamic.
|
oricum nu are nimeni de pe forum bani sa le cumpere,nici macar onoarea de a merge in vreouna
|
Pot sa zic ca din ultimul test facut de top gear Adica mclaren f1 vs bugati
mclaren a batut la plecare dupa loc bugati si la cam tinut in spate pana pe la 300 si ceva, cand a depasit bugati si la facut cu vro 3 masini distanta . Oricum e putin absurd ca o masina cheala de tehnologie cu motor de bmw :) din 92 sa fie capabila sa stea la coada unui bugati. chiar sa il bata pe 400 de metri . |
Quote:
|
nu vazusi ce sa discutat :(
|
din cate am citit fostul Vector american revine in fortza cu o noua masina. sa l asteptam sa vedem ce poate.
At the L.A. Auto Show, Wiegert presented a prototype of the WX8. The car is powered by a supercharged 10-liter all-aluminum V8 with a projected output of 1,850 horsepower (1,380 kW), which would make it more powerful than the Bugatti Veyron and the SSC Ultimate Aero TT. Vector claims that the WX8 has a top speed of 275 mph (443 km/h) and a 0-60 time of just under three seconds VECTOR WX8 BIG BLOCK 10.0 liter 610 cdi Big Block 1,850+ hp (Twin Turbocharged) 1,450 hp (Twin Supercharged quad-rotor motor) 0-60 in 2.3 to 3.5seconds Quarter mile times 7.8 to 8.0 seconds @ 178 to 195 mph 300 mph projected top speed (Bonneville gearing) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning