![]() |
Re: lastun tuning
am pus si un filmulet pe youtube cu lastunul:arrow::arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=xRwjOQfLB-8...duminica care vine il scot la curse:evil::evil:...am sa fac ceva mai multe poze cu el cum arata acuma:evil::evil: :peace::peace::peace::lemon::lemon: |
frate vezi ca ai pus link gresit :))
P.s. ai reparat buburuzele? |
Cel mai tare lastun pe care l-am vazut eu pana acuma. Succes
|
:peace:multzumesc SAX1987....:peace:
proiectul e aproape gata..nu am avut cu ce sa-i fac poze cu ultimele modificari dar promit ca saptamana care vine postez si poze cu el in stagiu de acuma..:D:D:D:D |
nu ai facut rost de un aparat...? asteptam poze...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
poze mai vechi cu un scaun montat..:D:D
|
3 Attachment(s)
am gasit un eleron care se potriveste de minune...ce parere avetzi???:D:D
:peace::peace::peace::peace::peace: |
nu e rau,dar trebuie vopsit ;)
de la ce masina e? |
nu stiu de la ce masina e:rolleyes2...dar oricum il voi modifica si il voi aduce la aceeasi linie cu masina:d:D
|
Esti belea :)) Succes frate in continuare si eleronul ala arata bine acolo ;) trebuie doar sa il modifici putin :D
P.s. de unde gasesti tu toate nebuniile astea? :)) ai o tolba a lui Mos Craciun prin apropiere? |
foarte frumoasa si masina si eleronu nu pot sa cred cum poate arata un lastun putin modificat .... foarte frumos sa ai bafta de ea si succes in continuare cu ce ti`ai propus
|
morpheusmaster ms pt apreciere:peace:...da am o toba de a lu mos:oops::oops:..i-am furat-o de la saniutza lui ca nu ii statea prea bine:oops::oops:...:D:D:D
|
:peace:mutzumesc dixxi:peace:
|
3 Attachment(s)
parca arata ceva mai bine:D:D:D
|
Bravo... Imi place conceptul asta pe baza de Lastun :D
Spor in continuare, spoilerul arata foarte bine culorea nu ii super dar, se modifica :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning