![]() |
Re: E36 - 2.0 PAF
da, impecabila pisica ta;);)8) am vazut-o de multe ori pe la spalatoria lu` clapaugu pe acolo si pe la parcu` IORE8) frumoasa foc! sambata cand o polisai am venit si eu cu pisica pe acolo, chiar voiam sa te intreb ce i-ai mai facut;) bafta in continuare cu pisica8)
|
arata bestial pisicuta in special interioru e nebunie curata...bafta si sa auzim numai de bine
|
frumoasa pisica.mai trage bine cu rotile alea pe 19' ?
|
nu am facut mari schimbari i-am schimbat arcurile pe spate si am lasat-o mai jos ca era prea cocotata,i-am dat jos catalizatorul ,i-am luat de curand presurile crem de vara,bendixul de la electro,otor schimbat ca mi-a facut o figura si dupa l-am schimbat .cureaua de la alternator schimbata urmraza sa vina filtru k&n din america de la ctl in carcasa originala cam atata momentan.si pisica ta este frumosa sa stii daca poti s-o lasi mai jos;) dar cum sunt drumurile in buzau imi vine sa ma tai bafta
|
nu prea stau prin buzau, dar vin aproape saptamanal:arrow::arrow: nush ce sa zic in privinta suspensiei, momentan am suspensii sport, dar nu as mai lasa-o pentru ca mi-e frica sa nu fac pietre la rinichi :-P :-P:lol::lol::lol: merci pt aprecieri8) poate ne intalnim odata sa vb sa-mi explici mai detaliat ce si cum:-)
eu stau prin dristor, la rond la baba novac e aproape de unde ti-am vazut masina mai des;) |
cu rotile pe 19 nu trage cum o face cu cele pe 15 asta e clar cu astea pe 19 se simte undeva de 3200de rpm dar in oras nu sunt eu cu viteza pt ca sunt multe de evitat si multi prosti de ocolit :D.afara nu sunt probleme
|
nu am stiut sincer ca stai in bucuresti cand o sa ma putin timp o sa ne intalnim sa vb cat dspre rinichi nu faci pietre de la asta de la bere:D bafta
|
vezi ca ai PM! :lol:
|
arata misto pisoiul tai si interiorul este OK!!! bafta si sa ai grija in continoare de pisoi
|
de interior ma ocup odata pe saptamana cu creme si alte prostii .merci frumos:D
|
Quote:
|
mai bine ma abtin decat sa fac in masina sincer:D ma duc acasa si gata am terminat treaba,dar in masina nu nu pierd gagica asta e nu prea ma intereseaza aspectul asta important e sa ramana masina ok:D:D
|
asa si trebuie! ;) loc pt prostii se gasesc 1000, dar pisica intretinuta mai greu ;)8) e ca aia cu Mastercard, pentru toate celelalte exista MasterCard!:-P
|
hm... sa inteleg k voi nu faceti sex in masina?!.. si daca esti departe de casa refuzi partida pt a nu face in masina?
|
dak voiam sex in masina, imi luam un logan MCV;) in coupe nu prea ai loc asa sa te exteriorizezi :lol::pelvic_th:pelvic_th mai bine gasesc o banca prin Crang:-P:peace::peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning