![]() |
Re: Predator Xtreme sau...?
Am downloadat poza si am dat zoom pe cadranele de bord. Tind sa cred ca ai dreptate, masurarea se face in MPH, nu KPH.
|
Quote:
|
ba revin dinou ----------- cu un mic argument -------este vrunu aici care demonteaza o masina completa si o monteaza la loc functionala??? Asta ma refer la martalogi cu nike mike pike si alte pareri de baietei de a 2 ca la Nfs
1- gusturile nu se discuta 2-munca depusa este apreciata 3-la un momendat te si plictisesti de atatea detali ia ziceti va place mike asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20386 da adibasu asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20355 puna asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20289 apropo daca ai sub 17 ani nu raspunde |
Mie cel mai mult imi place puna aia, si nici nu e asa mult body kitul, dar mi-ar trebui un 300C intai :D
|
eu nu stiu cat au lucrat la ea, nici nu ma intereseaza.... eu ca simplu privitor consider ca sunt prea multe forme, unghiuri... nu stiu...iar interiorul se putea mult mai bine....daca toata lumea ar desface si monta masini cine ar mai avea o parere diferita?... orice meserie ai avea e la fel. lumea te poate felicita sau nu, e dreptul ei....
|
Superba,zic eu.Sunt curios cum si-au tunat masina sau vor sa-si tuneze masina cei ce au votat "kitsch, nu m-as sui la volan" :punch::boxing::chainsaw: .Cu toate astea fiecare are dreptul la o parere...:rolleyes2
|
Prima data cand l-am vazut am crezut ca-i un Enzo tunat apoi m-am uitat la faruri Lambo.
Mi se pare o imitatie, dar reusita. |
Lamborghini enzo ferrari reventon .. cel mai bun nume pentru masina asta .. e urata.
|
superb designul.....mie unul mi se pare destul de reusita..si calitatea lucrarii mi se pare la fel..... multi dintre voi care ziceti ca e urata masina v-ati dori sa aveti asa ceva in locul daciei sau mai stiu eu ce trabant ;)...eu mi-am zis doar parerea sper sa nu fi jignit pe nimeni :)
|
se pare ca cineva n-a avut ce face
|
e un bot de lamborghini dar e super tare, crek dak a-si vedea una asi face stop...cardiac
|
Quote:
-indrazneatza ideea; -apreciez munca si investitziile,dar e KITCH :( |
Cat de rea poate fi masina asta :O:O:O:O:O
|
eu am votat ca e urata,pt ca...asta e !
ce daca s-a depus multa munca la construirea ei,ce daca investitia a fost costisitoare...rezultatul final e HIDOS !! are cineva idee daca masina e pozata in state ?? (a fost pusa si la masini tari vazute la noi,si cred ca nu e vazuta la noi,defapt) |
in romania tot timpu o sa fie la moda manelismele, forma fara fond.
doar pentru ca arata ca un supercar nu inseamana ca e un supercar. daca ati studiat topicurile in care s-au mai discutat despre kitschuri, prin definitzie e si imprumutarea de elemente de la alte masini ceea ce acest model face cu sigurantza(la fel ca si cum ai pune semnu de bmw pe dacie; imprumutzi fatza de audi ep golf si exemplele pot continua). si daca arata ca ceva exotic tot Kitsch e cu K mare. sau pentru cei care zic ca ... moama ce mi-ar place sa am asa ceva sa prostesc lumea .... un sfat .. maturizatzi-va ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning