![]() |
Re: 4G63 vs SR20DET
Aha...
Si maximul?????? Daca nu ai dyno spune cam cat ar fi minimul dar si maximul :D |
Quote:
deci nu o sa mai fie probleme Quote:
care dyno - uri mai maus ... cine a facut dyno si unde ... la autovit ???? :))))) cineva nu dau nume spune 400 cai ptr masina lui maus 400 cp asa doar ptr ca e facuta de el :))) dar asta e alta poveste |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Concluzia: EU imi sustin parerea si eu am zis ca vedem Vineri ce si cum.... da?:)))))))))) |
cand va dati ?:?::?:
|
probabil ca in seara asta..........se dau!!!!
Dupa ce o inmatriculez si eu pe a mea as vrea sa incercam si noi 1 data sa vedem ce si cum! |
Quote:
|
se naste vre-o telenovela pe aici :)) :D
|
Amaratule mai zi ceva acum :D
Vin in seara asta la Galati sa ne dam??? Sau iar te dai la fund ??? :))))))))) Acum serios man , imi pare rau ca esti atat de incompetent cu bijuteria aia. |
Quote:
Liniutele pe hartie sau in cazul nostru aici de fata......liniuteel pe forum!!!! Toata lumea e mai interesata de poll-uri decat de realitate......e ceva de genul: ''ce rost mai are sa ne dam cand eu am 33 de voturi si tu doar 20......concluzia e ca te-am batut si nu mai are rost sa ardem gazul de pomana'' :)))))))))))) |
v-ati dat ?
|
s-a stricat pobeda si nu s-a mai dat nimeni....
|
Quote:
Nu incerca sa ma faci sa-mi schimb parerea despre tine. Faci niste afirmatii care nu-si au locul si astept niste scuze. Eu nu am jignit pe nimeni nici in public, nici in privat. |
ce fraier esti maus , el are prefix 01 si de aia are voie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning