![]() |
Re: top speed matiz....:))
wtc victim..nu iti fie teama cu mertanul la viteza..pana si al meu de 35 de ani a bagat 140 pe autostrada;) ( fara pedala la podea, dar masina are o varsta si trebuie sa o respecti un pic)
n-o sa ai probl cu mertz-urile tale;) bafta! cat despre bafta.. ei cu matiz si tico la vitezele astea..au avut din plin!.vb aceea cu aia kre canta la harpa.. aveti grija baieti! |
Quote:
|
1 trebuie explicat....ca sa prinzi viteza cu matizu.....nu tre sa bagi a 5-a la 100 de km/ora tre s-o tii mai turata....sau nush nu ma dau io profesor da io unu asa am facut...si se duce destul de bine...
2 majoritatea vb de tico matiz etc......da renault clio e mai smeker????....ala scurt.....sau peugeot 206....io unu nu cred(ma refer la siguranta) |
Quote:
|
la 150 frontal....nu prea stiu masina din care te salvezi :P
|
Impact la 150, depinde la ce va referiti ,e posibil sa mai scapi ,poate lovesti o caruta care nu pune asa multa forta,dar daca e sa ne referim la un impact frontal cu o masina care si ea este si in miscare la calculare vitezei de impact se aduna.E greu dar nu imposibil sa mai traiesti la viteza aia si de obicei daca ai un impact la 150 inseamna ca initial ai avut un pic mai mult(in general vb) P.S. sa nu uitam ca nici un accident nu seamana cu altul
|
la 150 doar DUMNEZEU te mai salveaza sau te catapultezi)))))))))))
|
Atunci cu Dumnezeu inainte sau..... inapoi.RED BULL iti da aripiiiiiiii , pardon catapulta
|
Quote:
|
taci ma nu vorbi prostii
masina arata cum arata dar tu n-ai zburat din nici o masina la 150 km.h. arata poze sau film :d si te cred |
la 150 sunt sanse sa te salvezi doar daca ai noroc si nu ramai in masina(esti aruncat etc.) dar daca e impact frontal cu un stalp sau alta masina nu prea ai cum....pentru ca organismul nu suporta asemenea soc....
|
matizul nu prinde 160! sa mor eu dak prinde:D
are un prieten si mai mult de 140 nu vrea nici cum!!! kilometrii aia nu-s reali:) n-au cum sa fie:) numa bine |
da daca-ti arat film de 180 km/h cu 5 in masina tot de aceeasi parere ai sa fi?
cauta pe gefstyle filmul |
cu matizu?
ce motor? |
la vale poate:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning