![]() |
Re: CT 46 ACVila
Quote:
|
Frate , dacia ta e opera de arta , ori e asamblata in stainatate , ori ai facut un miracol cu ea !!! La foarte putine dacii am vazut usiile sa se imbine asa perfect ca asta .... prea frumoasa ... cu cat ai vinde-o ??:D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
:)) adevarat...adevarat....da ma da' yoj-u are 2 perechi de proiectoare, de-aia arata ceva mai inchegat botu'. nu ar arata rau doar cu proiectoare puse sus...da' n-am vrut sa gauresc bara, ca o sa vina "masca aia" si daca le puneam sus, nu se mai vedea nimic din ea...sper sa fie gata in viitoru apropiat, ca pe frigu asta nici dreq n-are chef de munca
|
ce vreme mah ? ca ieri ai frecat toata ziua la ea .... :)))) hai fa-o odata sa vedem si noi ce-o iesi ?!?!?! bafta !
|
pai daca umblii brambura pe la bucuresti n-ai sa termini masca aia in veci amin ... ma dezamagesti :D !
|
2 Attachment(s)
bam-bam, si poze cu draciile aprinse, am pus becurile albe...dodo, sorry, stiu ca vrei sa le spargi:D
|
Ai pus leduri de bricheta de lumineaza asa puternic ? :D :D
|
e o dacia alba langa a ta e marfa:)).unde`i masca aia ??
|
Frumoasa baba ;)
|
4 Attachment(s)
deci...prima tentativa de masca. urmeaza sa le aliniez cat mai bine cu putinta, desi e greu ca daca trag de nichelu ala, se stramba urat...si un mic adagiu la bord, cauciucu ala mic de sub grila de aerisire:D...si in noaptea zilei in care am reusit sa fac masca....pam-pam, a disparut playeru...misto cadou, ma mai si grabeam la facultate.
|
parca l-au scos cu ciocanu :P
|
au tras ca ciobanii de el....:))
|
Pune-i alarma,pam-pam. Repara bara,pam-pam! Altfel...frumusica...mai rar asa ceva pe sosele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning