![]() |
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
Quote:
ms la fel..bafta cu ursu:D |
salut bafta cu ursu sa sti ca e o masina unika in viatza ta am avut si eu una am vandut o mi am luat alta si acuma ma apuc si eu de proiect m am dus in cap 2000 lejer asa cu cacatisuri sa stii ca ursuletu e ca o prietena din copilarie tot timpu iti sta gandu la ea si bagi bani in ea ca intr o ***** de ai agatat o acum 2 zile oricum sper sa iti iasa si eu m am apucat de al meu poate te ajut cu vreo piesa cu ceva pt ca am multe f multe piese si te pot ajuta,nu stiu esti de treaba si fai ce vrei.. pt ca bani sunt ai tai si viatza la fel,sa te uiti si la meu acum l am adus poate ai idee si tu de ce imi trebuie mie si ce iti trebuie tie ... bafta
|
Quote:
stiu tati si eu am simtit la fel senzatia cand am conduso prima data sau cand mai mergeam cu alti prieteni..e o senzatie de nedescris.. bafta cu ursu...iar dak ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu cea mai mare placere;) sper sa iti poti duce proiectul pana la capat asa cum ne dorim toti;) hai numai bine cu ursanu fara incidente!!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
ambele culori sunt marfa.... ai reusit sa iti iei motor ?
|
Quote:
|
Ce motor ii pui pana la urma ?
|
Quote:
2.5 12 v saptamana asta ma apuc sa dezmembrez toata masina...intra si ea la vopsit:P |
Spor la treaba, te-ai oprit pe la jumatate zic eu (referitor la motor), dar nu stii cum creste melcul sub capota;)
|
Quote:
iar motorul va fi o surpriza:D oricum pana nu e pus..nu zik nimik..sunt 2 variante..am gasit unu de 2.5 12 v dar trebuia luat tot motoru de la 0 si nu mi se merita mai bagam inca odata valoarea motorului..oricum sambata ma apuc de ea..k doar la sfarsituri de sapt am timp de ea...e unpik kam greu ...dar vine iarna si o sa am mai mult timp pt ea :D sunt programat la vopsitorie pe 7 octombrie..si pana atunci trebuie sa dau jos tot ce exista pe ea..iar inainte sa bag la vopsit trebuie sa o largescu unpik k altfel nu imi vor intra rotiile...:P |
ce roti ti-ai luat pana la urma?
|
Quote:
|
arata-ne ceva poze cu jantele :)
|
Quote:
|
Quote:
700 e din Germania din Auzburg...a gasit un prieten de-al meu la cineva acolo...si sapt viitoare ajung jentiile cum is sub mana mea..fak poze si le pun:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning