Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - project...BH.XX.SPN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87192-e30-project-bh-xx-spn.html)

spanyol 21-08-08 21:26

Re: E30 - project...BH.XX.SPN

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1707899)
in spate 1-1 separat ... eu majoritatea ursilor pe care i am vazut , aveau 2 in stanga ! acum faci cum vrei ... eu tot laterale iti sugerez ... ( Oval, inox, mare ) :lol: peste o sapt. imi aduc si eu ursul si incep treaba ! Spor la proiect !

ms la fel..bafta cu ursu:D

calingruia2001 21-08-08 21:51

salut bafta cu ursu sa sti ca e o masina unika in viatza ta am avut si eu una am vandut o mi am luat alta si acuma ma apuc si eu de proiect m am dus in cap 2000 lejer asa cu cacatisuri sa stii ca ursuletu e ca o prietena din copilarie tot timpu iti sta gandu la ea si bagi bani in ea ca intr o ***** de ai agatat o acum 2 zile oricum sper sa iti iasa si eu m am apucat de al meu poate te ajut cu vreo piesa cu ceva pt ca am multe f multe piese si te pot ajuta,nu stiu esti de treaba si fai ce vrei.. pt ca bani sunt ai tai si viatza la fel,sa te uiti si la meu acum l am adus poate ai idee si tu de ce imi trebuie mie si ce iti trebuie tie ... bafta

spanyol 22-08-08 01:13

Quote:

Originally Posted by calingruia2001 (Post 1708437)
salut bafta cu ursu sa sti ca e o masina unika in viatza ta am avut si eu una am vandut o mi am luat alta si acuma ma apuc si eu de proiect m am dus in cap 2000 lejer asa cu cacatisuri sa stii ca ursuletu e ca o prietena din copilarie tot timpu iti sta gandu la ea si bagi bani in ea ca intr o ***** de ai agatat o acum 2 zile oricum sper sa iti iasa si eu m am apucat de al meu poate te ajut cu vreo piesa cu ceva pt ca am multe f multe piese si te pot ajuta,nu stiu esti de treaba si fai ce vrei.. pt ca bani sunt ai tai si viatza la fel,sa te uiti si la meu acum l am adus poate ai idee si tu de ce imi trebuie mie si ce iti trebuie tie ... bafta

stiu tati si eu am simtit la fel senzatia cand am conduso prima data sau cand mai mergeam cu alti prieteni..e o senzatie de nedescris.. bafta cu ursu...iar dak ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu cea mai mare placere;) sper sa iti poti duce proiectul pana la capat asa cum ne dorim toti;) hai numai bine cu ursanu fara incidente!!!

spanyol 24-08-08 14:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707648)
masina in curand va fi din nou vopsita..bine-nteles alta culoare..si doar dupa aceea voi pune motoru..pun si o poza sa vedeti culoarea:twisted:

era vb at de poza cu m3 unul gri..dar am mai gasit ceva frumos un bmw rosu...deci culoarea va fi una din astea 2 dar cred k voi ramane la rosu fiindca deja toata lumea isi vopseste ursuletu in negru/negru mat galben albastru inchis..:Pmakar sa mai ramana una rosie:lol:

Vlad_BMW 24-08-08 15:12

ambele culori sunt marfa.... ai reusit sa iti iei motor ?

spanyol 24-08-08 15:18

Quote:

Originally Posted by Vlad_BMW (Post 1712711)
ambele culori sunt marfa.... ai reusit sa iti iei motor ?

de gasit am gasit..numai k astept raspunsu dak il vinde sau nu:|

dragos002 24-08-08 16:20

Ce motor ii pui pana la urma ?

spanyol 02-09-08 18:48

Quote:

Originally Posted by dragos002 (Post 1712809)
Ce motor ii pui pana la urma ?

2.5 12 v saptamana asta ma apuc sa dezmembrez toata masina...intra si ea la vopsit:P

Cipilica 02-09-08 19:18

Spor la treaba, te-ai oprit pe la jumatate zic eu (referitor la motor), dar nu stii cum creste melcul sub capota;)

spanyol 03-09-08 19:22

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 1729010)
Spor la treaba, te-ai oprit pe la jumatate zic eu (referitor la motor), dar nu stii cum creste melcul sub capota;)

ms tare mult stiu si eu ft bine chestia cu ursu:P
iar motorul va fi o surpriza:D oricum pana nu e pus..nu zik nimik..sunt 2 variante..am gasit unu de 2.5 12 v dar trebuia luat tot motoru de la 0 si nu mi se merita mai bagam inca odata valoarea motorului..oricum sambata ma apuc de ea..k doar la sfarsituri de sapt am timp de ea...e unpik kam greu ...dar vine iarna si o sa am mai mult timp pt ea :D sunt programat la vopsitorie pe 7 octombrie..si pana atunci trebuie sa dau jos tot ce exista pe ea..iar inainte sa bag la vopsit trebuie sa o largescu unpik k altfel nu imi vor intra rotiile...:P

Simpaticutzu' 03-09-08 19:45

ce roti ti-ai luat pana la urma?

spanyol 03-09-08 20:44

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1731022)
ce roti ti-ai luat pana la urma?

mi-am gasit bbs rs pe 16 cu bordura mai mare...pe spate

bmw_fear 03-09-08 21:24

arata-ne ceva poze cu jantele :)

Simpaticutzu' 04-09-08 23:54

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 1731194)
arata-ne ceva poze cu jantele :)

si zi si de unde si la ce bani au fost, cu/fara cauciucuri...poate mai vrea lumea sa-si cumpere...

spanyol 04-09-08 23:57

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 1733472)
si zi si de unde si la ce bani au fost, cu/fara cauciucuri...poate mai vrea lumea sa-si cumpere...

700 e din Germania din Auzburg...a gasit un prieten de-al meu la cineva acolo...si sapt viitoare ajung jentiile cum is sub mana mea..fak poze si le pun:D

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning