![]() |
Re: Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline
taree:D
|
super...oricum ei au traditie in masini facute manual deci cred ca o sa aiba succes
|
Superb :D one-77-ul, si cand te gandesti ca fiecare bucata ii facuta manual chiar si caroseria din aluminiu !!! e o masina constriuta cu multa pasiune !!! si se vede !!!:D
|
Vom trai si vom vedea!
si poate il si vom cumpara! |
La partea fata.. din ce am vazut jumatatea aceea...nu stiu...farurile sunt "ciudatele" nu o luati in nume de rau...zici ca sunt rupte...decupate nu stiu ceva e in neregula cu fata...insa ce am vazut spatele acele stoape:lol:8)criminale ..":rolleyes2om" trai si "om" vedea !:rolleyes2:dance:
|
pe mine personal filmul asta ma motiveaza.....oricum masina este impresionanta....chiar e o opera de arta
|
4 Attachment(s)
Noi imagini cu Aston Martin One-77
Desi cei de la Aston Martin incearca sa tina cat mai mult sub cortina modelul One-77, iata ca astazi avem ocazia sa vedem noi fotografii cu supercarul britanic. Noul Aston Martin One-77 va fi propulsat de un motor V12 de 7.3 litri si, cu toate ca are un pret de 1.050.000 lire sterline (fara TVA si alte taxe incluse), toate cele 77 unitati au fost deja vandute! |
Quote:
|
clar sunt facute pe PC imaginile alea...si totusi....am vazut si la modelul de la paris oare asa or vrea sa lase farurile ?? cu plasticu ala negru :lol:
|
SUPERBA !!!! :D
|
spatele e genial, dar fata lasa de dorit cu taieturile alea laterale...si parca si grila e prea mare. zici ca e un peste care casca gura:???:
|
totusi la un pret exagerat sau vandut deja.... oare e si vreun concetatean deal nostru....prea scumpa
|
Incredibil ce pret are si totusi s-au vandut deja.Va dati seama toate taxele cu cat mai urca pretul inca?!
|
hai k arata bine:D
|
nu-mi place ca prizele alea laterale se continua pe faruri, si nici forma geamului lateral. daca omit aspectele astea doua e superba
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning