![]() |
Re: GTA4: PC version announced!
Quote:
Eu miam pus controalele masinii pe sageti, iar Ctrl l-am facut pentru privit in spate. cand iau curba, apasa odata Ctrl (se intoarce camera invers), si in urmatoarea secunda, isi revine centrata in spatele masinii....Asa fac la fiecare curba, apasa odata butonul de privit in spate, si revine la normal. |
Quote:
pt sm01tomi. folosesc 96ooGT super+ la 1gb ddr2 256biti si 2gb ddr2 8oomhz memoria... |
Gata...l-am terminat...un final...de filme :)...totusi cam putine misiuni si destul de mica plansa de joc pt 14 Gb cat are arhiva.
|
in sfarsit o sami iau si eu o consola si nu am sami mai bag unghia in gat ptr ca am pc vai de mama lui si nu pot juca nimik :D ....jocul este bestial
|
cine stie de pe unde pot luat(face rost) si eu de GTA4......un torrent ceva plz.....
|
man....nu mai scrie de warez ca iei warn ...
mai bine imi ceri mie pe mes..ca am acces pe filelist :-P ;) si in + nu se merita sa`l iei cracuit..deoarece nu merge sa salvezi...asa sa te plimbi dampixulea si sa il iei mereu de la cap...yuks..mai bine dai 45$ cu tot cu steam ;) si ti`l iei de acolo... |
Quote:
|
Tare jocu!!!! (merita)!@!!
|
da de asta seara ma joc si eu ca imi montai placile si rami pe calc si merege sa ma joc si eu gta 4 cred ca e destul de greu .................imi place faza cand iesi prin geam eu din masina direct cu capu in zid:))
|
E caterinca rau cand esti beat si cazi pe jos de cat de beat esti... :D :D :D
|
dap .................:))
|
l-am terminat... e frumos jocul
|
Quote:
Am citit si in walkthrough si am facut cum scrie acolo dar totusi nu trec la faza a 2-a a misiunii... |
1 Attachment(s)
Un print cu masinuta mea preferata din joc :-P
Nu prea am avut timp sa ma joc...asa ca , abea acum am ajuns in al treielea oras. |
super tare jocu , lam terminat in 5 zile , noroc ca mi-am cumparat un PC nou ca sa imi mearga aproape perfect , o sa imi mai iau inca 2 Gb de ram si gata, dar din pacate trebuie sa mi-l cumpar original ca pe cel care il am de pe net nu ma pot juca in retea, ca imi cere Product key-ul si nu se gaseste .. in fine a fost super socu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning