Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW 335i "imbracat" in folie 3M (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/86814-bmw-335i-imbracat-folie-3m.html)

dolb 09-08-08 14:59

Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1687397)
Se Schimba culoarea in talon ca acum masina are cu totul alta culoare, chiar s`ar putea sa aibe alb+negru en talon pentru ca are plafonul negru........mai intereseaza`te

gresesti.. culoarea trecuta va fi doar alb! nu conteaza ca plafonul e negru

L4uR 09-08-08 15:34

crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau

kosmin_8787 09-08-08 17:17

Parerea mea,multa bataie de cap care poate aduce si belele...adica cu politia..cel putin la noi,in Romania...e cam naspa...proprietarul a vazut prea multe filme:)).

dolb 09-08-08 18:41

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1687522)
crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau

am multe cunostinte care au masini cu autocolant negru pe capota - plafon - portbagaj ( sedan) si nu se leaga politia de ei iar in talon ramane aceeasi culoare!

.. numai daca masina ar fi 50% alb si 50 % negru sau 40 si 60 ar putea fi trecuta alb cu negru :)

Insanerzw 09-08-08 20:53

Eu stiu ca,daca ai albastru masina...si ii dai colant si pe capota si plafon si portbagaj trebuie in talon asta ... dar de plafon nu pentru ca...nici in masinile cu STICLA (Plafonul) nu cred ca scrie in talon ...STICLA negru,,, sau ceva de genu ...la plafon nu ai treaba..il faci cum vrei...asa e si cu capota...dar doar ea singura ..

Ozeze 10-08-08 18:35

Nu mi se pare nimic iesit din comun ce a facut proprietarul acestui bmw. In craiova sunt zeci de masini facute astfel, ba chiar proprietarul unui honda civic a schimbat de vreo 4 ori culoarea la masina. Din rosie (original) - neagra - alba - mov (prezent)

Alecs21 11-08-08 06:08

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 1684834)
ce nu inteleg eu este cum poate circula atata timp cit in talon ii neagra....:(

in talon se schimba culoarea in carte ramane culoarea neagra ;)
si la noi se face asa ceva cu 2 3 milioane:lol::lol:

Alfa 164 11-08-08 13:43

Quote:

Eu stiu ca,daca ai albastru masina...si ii dai colant si pe capota si plafon si portbagaj trebuie in talon asta ... dar de plafon nu pentru ca...nici in masinile cu STICLA (Plafonul) nu cred ca scrie in talon ...STICLA negru,,, sau ceva de genu ...la plafon nu ai treaba..il faci cum vrei...asa e si cu capota...dar doar ea singura ..
La noi nu ai voie sa acoperi mai mult de 40 % din culoarea masinii. Daca vrei sa acoperi mai mult , schimbi culoarea pe talon....

BMW-ul este frumos oricum , daca folia a iesit bine este la fel de frumos , nu este kitsch in nici un caz !

T u p 3 u 11-08-08 13:49

mai bine o cumpara alba si ii punea folie neagra.:))

ovydioo 13-08-08 17:08

ce retard ...

ALXS 21-08-08 17:08

probabil ca era pe stock doar pe culoarea neagra si i`a fost lene sa mai astepte cateva luni pt una alba :))))
ingenios omu

marygut 23-08-08 02:15

bah deci e fosrte tare ideea ... de exemplu unu de lla mn din oras si'a facut un seria 3 exact ca asta din negru,alb ...dar el a lasat negru capota ,plafonu si portbagaju si mi'se pare mai misto decat ce am vaz aici :D ... parerea mea:-P

ediflorianus 23-08-08 20:09

cred ca e mai usor si nici nu cantareste asa mult folia decat vopseaua. vreau sa stiu de unde pot cumpara si eu asemenea folie :D... 3M... sau e masina 3M? ma gandesc la un argintiu / silver / stelth / mat black / carbon ceva de genu doar ca nu stiu de unde se poate achizitiona si cat ar costa? (cred ca e mai ieftin decat un vopsit)

AdrianC4 01-12-08 15:45

Quote:

Originally Posted by T u p 3 u (Post 1690233)
mai bine o cumpara alba si ii punea folie neagra.:))

foarte adevarat .. good poin!

X-Ray-Eyes 14-12-08 22:14

21 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdrianC4 (Post 1896467)
foarte adevarat .. good poin!

A cumparat masina inainte de " Moda cu Alb " ...
SI mai jos aveti un citat scris de posesorul 335i-ului :

"Yes that is right. Finally the time has come in Europe that driving a white car can be beautiful. It started already 1 year ago that you were able to see more white cars on German streets, especially premium cars like Porsche GT3, Porsche and BMW's. Mercedes is catching up. With the new world color of the C-Class in white its only a matter of time.

As I ordered the car in black I thought that foiling it with 3M shiny white tape would not also look really sexy, but will also protect my paint at least for 3-4 years.

If I would ever get bored of the color I can still go for grey etc...

I am thinking of buying the M6 replica wheels as I guess they are most beautiful wheels you can buy for a BMW. The curret wheels which comes with the M Sport Package will be used for winter tyres."

Intreg procesul a durat 2 zile !
Nu este singura masina colata !
Mai jos aveti cateva poze cu CLK DTM carbon-look , C-63-AMG-Carbon-1 , R8 ABT , etc.

Pentru mai multe detalii despre firma care realizeaza aceste " opere " din folie 3m aveti mai jos un link : http://www.intax.de/folierung/galeri...847c4166be1f2d

Asta ca sa inteleaga si cei care au zis ca nu si-ar face asa ceva ca e tziganeala ca mai stiu eu ce cum sta treaba acolo si pe ce masini lucreaza baietii aia .

All times are GMT +2. The time now is 08:42.

- Copyright 2026 4Tuning