![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
Quote:
|
crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau
|
Parerea mea,multa bataie de cap care poate aduce si belele...adica cu politia..cel putin la noi,in Romania...e cam naspa...proprietarul a vazut prea multe filme:)).
|
Quote:
.. numai daca masina ar fi 50% alb si 50 % negru sau 40 si 60 ar putea fi trecuta alb cu negru :) |
Eu stiu ca,daca ai albastru masina...si ii dai colant si pe capota si plafon si portbagaj trebuie in talon asta ... dar de plafon nu pentru ca...nici in masinile cu STICLA (Plafonul) nu cred ca scrie in talon ...STICLA negru,,, sau ceva de genu ...la plafon nu ai treaba..il faci cum vrei...asa e si cu capota...dar doar ea singura ..
|
Nu mi se pare nimic iesit din comun ce a facut proprietarul acestui bmw. In craiova sunt zeci de masini facute astfel, ba chiar proprietarul unui honda civic a schimbat de vreo 4 ori culoarea la masina. Din rosie (original) - neagra - alba - mov (prezent)
|
Quote:
in talon se schimba culoarea in carte ramane culoarea neagra ;) si la noi se face asa ceva cu 2 3 milioane:lol::lol: |
Quote:
BMW-ul este frumos oricum , daca folia a iesit bine este la fel de frumos , nu este kitsch in nici un caz ! |
mai bine o cumpara alba si ii punea folie neagra.:))
|
ce retard ...
|
probabil ca era pe stock doar pe culoarea neagra si i`a fost lene sa mai astepte cateva luni pt una alba :))))
ingenios omu |
bah deci e fosrte tare ideea ... de exemplu unu de lla mn din oras si'a facut un seria 3 exact ca asta din negru,alb ...dar el a lasat negru capota ,plafonu si portbagaju si mi'se pare mai misto decat ce am vaz aici :D ... parerea mea:-P
|
cred ca e mai usor si nici nu cantareste asa mult folia decat vopseaua. vreau sa stiu de unde pot cumpara si eu asemenea folie :D... 3M... sau e masina 3M? ma gandesc la un argintiu / silver / stelth / mat black / carbon ceva de genu doar ca nu stiu de unde se poate achizitiona si cat ar costa? (cred ca e mai ieftin decat un vopsit)
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Quote:
SI mai jos aveti un citat scris de posesorul 335i-ului : "Yes that is right. Finally the time has come in Europe that driving a white car can be beautiful. It started already 1 year ago that you were able to see more white cars on German streets, especially premium cars like Porsche GT3, Porsche and BMW's. Mercedes is catching up. With the new world color of the C-Class in white its only a matter of time. As I ordered the car in black I thought that foiling it with 3M shiny white tape would not also look really sexy, but will also protect my paint at least for 3-4 years. If I would ever get bored of the color I can still go for grey etc... I am thinking of buying the M6 replica wheels as I guess they are most beautiful wheels you can buy for a BMW. The curret wheels which comes with the M Sport Package will be used for winter tyres." Intreg procesul a durat 2 zile ! Nu este singura masina colata ! Mai jos aveti cateva poze cu CLK DTM carbon-look , C-63-AMG-Carbon-1 , R8 ABT , etc. Pentru mai multe detalii despre firma care realizeaza aceste " opere " din folie 3m aveti mai jos un link : http://www.intax.de/folierung/galeri...847c4166be1f2d Asta ca sa inteleaga si cei care au zis ca nu si-ar face asa ceva ca e tziganeala ca mai stiu eu ce cum sta treaba acolo si pe ce masini lucreaza baietii aia . |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning