Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

c i k y 12-11-05 12:08

7 Attachment(s)
fratii mei daca va plictisiti faceti-va cont si jucati ON-LINE !!
Asta am facut si eu acum cateva munutee si am avut onoarea sa ma intrec cu niste baieti din Germania,Austria...am si vb cu ei..super :roll: :wink:

shadowro 12-11-05 12:42

deci e clara treaba. daca nu ai un procesor peste 2000 Mhz , cel putin 512 ddr si o placa video peste FX 5200 sau echivalentul ei poti sa itzi iei adio de la efectele speciale ale jocului.
Eu unu mi-am luat N 6600 special pentru ca urmeaza sa apara jocul asta. 8)

ZooM-ZooM 12-11-05 15:28

eu am un AMD la 2,7 cu 512 ram,si ati 9200 la 128.merge ok :) dar se poate muuult mai bine :)
am o intrebare...cum fac cont?!sa joc online...:D

KAmikazee2005 12-11-05 17:21

nu am citit tot dar jocu apare pe 17 ;P si eu deji am un jaf de calc la 2800+, placa video nvidia mx440 la 64, si 256 mb mi se mijca destul de bine joc! si abia ajtept versiunea full:)

EvLSant0S 12-11-05 17:50

WOOOOOOOOW MAI AM 16 MINUTE SI O SA POT SA JOC NFS MW DEMO !! WOWW NU MAI POT !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar sunt curios ce-o fi de capul lui

SpeedeR 12-11-05 18:46

wow...e super pizdex jocul...
deja imi plang de mila k versiunea full apare inaintea sesiunii :D :D :D
dar trecem noi si peste asta :twisted: :twisted:
ma luat radaru cu 309 la ora :oops: :oops: :oops:

sil4tuning 12-11-05 20:49

moaaaaa frate eu cand ma prins garda am scos pistolu din dotare vedeti ca il are fiecare player si iam impuscat pe gabori frate
I-AM ARS RAU >>>>NUMAI DOVEDIT :evil:

mureau pe capete pac pac i=am improscat pe toti :evil:
vedeti ca sunt si arme in joc , grenade si un lansator :wink: moaaa ce imi place jocu :roll:

SpeedeR 12-11-05 20:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
moaaaaa frate eu cand ma prins garda am scos pistolu din dotare vedeti ca il are fiecare player si iam impuscat pe gabori frate
I-AM ARS RAU >>>>NUMAI DOVEDIT :evil:

mureau pe capete pac pac i=am improscat pe toti :evil:
vedeti ca sunt si arme in joc , grenade si un lansator :wink: moaaa ce imi place jocu :roll:

da frateeee... asta mi se pare cea mai tare faza... super tare sa moara 5 vecini de ebola....
ai dat vreun headshot la gabor? deai vedea c frumos face.... mama mama :twisted:

Skillzu 12-11-05 20:57

sa muriti voi..fara katerink!? eu nu am gasit decat ak-u....si atat....mai sutn si altele?se incarca greu.....merge mai repede nosu.....ziceti-mi si mie ucm iau restu de arme....

sil4tuning 12-11-05 21:07

sa faci plici tu dk nu sunt arme in joc ...unele sunt ascunse sub scaun apesi U mai mult timp si vezi cand te prinde politia si te opreste
bagi eschiva pe stanga si tii click dreapta si litera O si W apasat si fugi in spatele masinii si se deschide usa la portbagaj si acolo alte arme
ENJOY !!!

c i k y 12-11-05 21:15

=)) =)) bai v-ati traznit sa moara pestii mei !! :lol: :lol: :lol:

sil4tuning 12-11-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
=)) =)) bai v-ati traznit sa moara pestii mei !! :lol: :lol: :lol:

baga-i repede in tigaie la prajit cat nu miros
PS pestele se impute repede :wink:

c i k y 12-11-05 21:26

nu acum serios mie mi se pare reusit,imi place ca au facut si interior masinilor,dar pacat ca nu e realist...a draq butelie de nos e fermecata se umple singura :lol: damage-ul lasa de dorit...sper sa il putem juca si in lan...
sil4tuning l-am bagat la congelator nu se impute :wink:

Skillzu 12-11-05 23:48

mah sil...dar ce fac frate..k spre padure pe acoo am impresia k ajung la puscaria doftana...si daca nimeresc la ei in curte..am belit-o..poate in full o sa fie coduri de vata si munitie..sa vezi killarealea atuncea...dai cercuri k sa faci fum...te dai jos...si te duci duap ei...abia astept....

ps:a mers super eschiva....fun!.....tot nu am reusit sa scap k aparusera si ceilalti 40 de gabori....(aveam vre-o 20 de masini dupa mien)

ERY 13-11-05 00:14

Realizati ca m-ati facut curios... :D M-am bagat si eu la download.....Si de pe computergames.ro vad ca merge.....brici

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning