![]() |
7 Attachment(s)
fratii mei daca va plictisiti faceti-va cont si jucati ON-LINE !!
Asta am facut si eu acum cateva munutee si am avut onoarea sa ma intrec cu niste baieti din Germania,Austria...am si vb cu ei..super :roll: :wink: |
deci e clara treaba. daca nu ai un procesor peste 2000 Mhz , cel putin 512 ddr si o placa video peste FX 5200 sau echivalentul ei poti sa itzi iei adio de la efectele speciale ale jocului.
Eu unu mi-am luat N 6600 special pentru ca urmeaza sa apara jocul asta. 8) |
eu am un AMD la 2,7 cu 512 ram,si ati 9200 la 128.merge ok :) dar se poate muuult mai bine :)
am o intrebare...cum fac cont?!sa joc online...:D |
nu am citit tot dar jocu apare pe 17 ;P si eu deji am un jaf de calc la 2800+, placa video nvidia mx440 la 64, si 256 mb mi se mijca destul de bine joc! si abia ajtept versiunea full:)
|
WOOOOOOOOW MAI AM 16 MINUTE SI O SA POT SA JOC NFS MW DEMO !! WOWW NU MAI POT !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar sunt curios ce-o fi de capul lui |
wow...e super pizdex jocul...
deja imi plang de mila k versiunea full apare inaintea sesiunii :D :D :D dar trecem noi si peste asta :twisted: :twisted: ma luat radaru cu 309 la ora :oops: :oops: :oops: |
moaaaaa frate eu cand ma prins garda am scos pistolu din dotare vedeti ca il are fiecare player si iam impuscat pe gabori frate
I-AM ARS RAU >>>>NUMAI DOVEDIT :evil: mureau pe capete pac pac i=am improscat pe toti :evil: vedeti ca sunt si arme in joc , grenade si un lansator :wink: moaaa ce imi place jocu :roll: |
Re:
Quote:
ai dat vreun headshot la gabor? deai vedea c frumos face.... mama mama :twisted: |
sa muriti voi..fara katerink!? eu nu am gasit decat ak-u....si atat....mai sutn si altele?se incarca greu.....merge mai repede nosu.....ziceti-mi si mie ucm iau restu de arme....
|
sa faci plici tu dk nu sunt arme in joc ...unele sunt ascunse sub scaun apesi U mai mult timp si vezi cand te prinde politia si te opreste
bagi eschiva pe stanga si tii click dreapta si litera O si W apasat si fugi in spatele masinii si se deschide usa la portbagaj si acolo alte arme ENJOY !!! |
=)) =)) bai v-ati traznit sa moara pestii mei !! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
PS pestele se impute repede :wink: |
nu acum serios mie mi se pare reusit,imi place ca au facut si interior masinilor,dar pacat ca nu e realist...a draq butelie de nos e fermecata se umple singura :lol: damage-ul lasa de dorit...sper sa il putem juca si in lan...
sil4tuning l-am bagat la congelator nu se impute :wink: |
mah sil...dar ce fac frate..k spre padure pe acoo am impresia k ajung la puscaria doftana...si daca nimeresc la ei in curte..am belit-o..poate in full o sa fie coduri de vata si munitie..sa vezi killarealea atuncea...dai cercuri k sa faci fum...te dai jos...si te duci duap ei...abia astept....
ps:a mers super eschiva....fun!.....tot nu am reusit sa scap k aparusera si ceilalti 40 de gabori....(aveam vre-o 20 de masini dupa mien) |
Realizati ca m-ati facut curios... :D M-am bagat si eu la download.....Si de pe computergames.ro vad ca merge.....brici
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning