![]() |
Re: E30 - Masinutza mea! pareri?
Quote:
|
Incearca sa mai schimbi vascocuplajul odata!Daca era sa aibe fisuri nu se racea in ture!
P.s. Daca motorul asta are cai cat zici si 3.45 grup trebuia sa se invarta ca un titirez!Ce ai facut tu sunt 2 cercuri chinuite!Din pacate un capac nu poate sa dea 5o cp!Bafta! |
Salut!
Masina are diferential 3,45 open si imediat incepe sa duca puterea doar la o roata..cand am facut filmuletul acum vreo 6 sau 7 luni de zile habar nu aveam ce inseamna sa invarti o masina, mai avusesem un urs cu 2,5 24v dar cu care nu prea am facut cine stie ce. Asta trage muuult mai bine decat aia, si cu toate ca aia avea autoblocat 3,64 asta se invarte mult mai repede, in curbe intra imediat in derapaje chiar si in treapta a 3 a, abea de curand am invatat ce inseamna aceasta masina si puterea ei. Nu stiu exact ce putere are, m-am tras cu Seat Leon Cupra care are 192 cai din fabrica si l-am luat destul de bine, m-am tras cu Golf 5 GTI 2007 care are in jur de 220 cp si l-am luat. Ambii soferi erau capabili si SIGUR nu a fost din cauza sofatului prost. Cat de curand urmeaza Cupra cea mare de 240 cp. Sa fie cu succes! Acum intradevar, dupa ce am invatat-o binisor se invarte ca un titirez fara sa se forteze, dar inca nu ma simt pregatit pentru un autoblocant pe ea, ca devine muuult prea periculoasa pt mine. Mai astept o leaca. Deocamdata am rupt un suport motor si saptamana asta o rezolv, apoi fac un filmulet ziua cu doua sau trei cerculete sa vezi ca se invarte ca un titirez :) |
Cel mai probabil este infundat traseul de racire, sau semiinfundat iar in turatie creste presiunea si intra apa cum trebuie in motor din radiator, asta e probabil una din explicatii...sper. Acum ceva timp am vazut niste picaturi de apa pe jos de la radiator si am bagat solutie daia de lipit radiatoare in apa, si ma gandesc sa nu-l fi lipit de tot.....
|
Quote:
Cel mai bine ar fi sa poti sa dai o fuga pana la Mihai in Constanta! Toate bune si bafta la invartit:lol::lol:! |
Bun raspuns acela cu Mihai...Mihai este un mecanic formidabil in BMW si doar el are voie la mine sub capota, in rest treburile mai usoare le fac eu.
Vascocuplajul nu prea se opreste usor..este nou luat de la Bavaria, mi l-a trimis cineva din germania, am postat pe la pagina 2 factura de la el :)) La Mihai ma duc maine sa iau un suport motor ca de cap sec ce sunt am rup unul si imi sta motorul pe caseta de directie...am sa vorbesc cu el si de racire. Multam pentru implicare! |
Fratilor...care aveti burduful acela de cauciuc pentru admisie de m20b25 ca sa mor eu daca gasesc asa ceva? Mi s-a rupt imediat dupa debitmetru si trage aer fals, se inneaca si face urat..consuma mult...acum e lipit cu banda. Mai mare rusinea, dar nu gasesc pe nicaieri.....
Astept oferte ceva va rooogg!!! |
da superb..am ars garnitura de chiuloasa pana la urma..ca sa-mi fie bine...imi ramaneau prea multi bani din salariu si nu stiam ce sa fac cu ei..
Saptamana viitoare se repara, apoi urmeaza o umflare de aripi si o vopsea noua. |
10 Attachment(s)
Niste poze SPECTACULOASE facude de un baiat foarte priceput.
MostWanted photography rulz! Cum ii sta fara aripioare? |
Quote:
|
fa-i capota in culoarea masinii...
|
Quote:
|
frumos ursu, te-am vazut de cateva ori prin mangalia , poate iesim la o barfa.
|
e marfa masina tare... cat consuma?:D:P
|
Nu exagerat de mult...intre 9 si 11 in oras si afara in regim normal...tot ce depaseste 3000 rpm consuma cat vrea ea...oricum mult peste 20...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning