Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/86215-bugatti-veyron-16-4-grand-sport-roadster-dezvaluit.html)

Oxide 18-08-08 02:02

Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 1701395)
precum am zis, va pot face o legenda k sa poata toata lumea intelege prescurtarile folosite de majoritatea. si k sa nu va mai "kinuitzi" atat va dau un sfat. nu mai cititi astfel de comment-uri. insa unii se incordeaza rau, le si citesc, le si inteleg si mai presus de orice, le si comenteaza ;). eh... eu voi scrie la fel in continuare. kiar crezi k isi va skimba cineva stilul de scris pe un forum ?
:D:D:D glumesti. ne-am nascut originali - nimeni nu vrea sa moara o copie ;)

Nu avem nevoie de legenda ta , intelegem 'messengerismele' folosite.
Dar gandeste logic : multi sar peste posturile in care apar respectivele 'messengerisme' , asadar daca vrei sa vorbesti singur si sa ocupi doar spatiu vizual pe pagina n-ai decat. ;)
In legatura cu original/copie iti spun ceva : chiar nu cred ca tu ai folosit pentru prima oara 'tz' in loc de 'ţ' , 'sh' in loc de 'ş' etc.Deci faci parte tot din categoria celor 'trasi la xerox' (scuzati exprimarea).
E totusi un forum public unde trebuie sa ne intelegem unii pe altii si sa facem in asa fel incat sa ne fie bine tuturor , asta pe langa faptul ca nu trebuie sa 'porcim' limba romana ca sa fim 'pa trend'.Numai bine si sper sa abandonezi acest stil de a gandi ! :D

On-topic : Acelasi Veyron 'invincibil' care face furori printre discutiile 'reisarilor'. :lol:

Alfa 164 18-08-08 10:20

Quote:

la viteza..in rest nu e buna de nimic
Eu am comentat impotriva Loganului , desi am condus cateva si mi-a sarit lumea in cap !

Altii comenteaza despre Veyron si nici macar nu cred ca au vazut sa nu mai vorbim de "atins" asa ceva....

Este incredibil ce gasesti pe forumul asta....

Marius_mym89 18-08-08 12:10

hmmm...cel mai rapid cabriolet din lume....:lol:...poi si cum ramane cu 9ffTurbo Cabrio care fara "roof" a atins 236 mph ?? ce facem cu el ...:-P sau daca e 9ff nu se pune :lol:

SV25MBN 18-08-08 12:48

Iar aceleasi discutii stupide cu presupusii "concurenti" ai Veyronului, de gen 9ff, fie el cabrio sau nu? Bai oameni buni, INCETATI odata pt totdeauna cu astfel de comparatii ! Nu se pot compara , dintr-o multitudine de motive. PUTETI SA INTELEGETI ASTA sau o sa o tineti in continuare pe a voastra ?

boy_wonder 18-08-08 12:48

incetati cu atacurile si postati direct la subiect; legat de scrisul unora... mai bine ma abtin.

PaulMIG 18-08-08 13:01

Veyron, ca si masina intreaga si privita din toate punctele de vedere, nu o sa aiba termen de comparatie in industria auto mult timp. Bani nici nu ar trebui sa intre in discutie

dj_geo_bv 18-08-08 13:13

STIE CINEVA CAT CONSUMA O MASINA DE-ASTA? IAR MOTOTRUL ESTE DE 16400 CM3? UNDE L-AU BAGAT:d

getedoi 18-08-08 13:26

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1700787)
la viteza..in rest nu e buna de nimic

good god...mi-a fost dat sa o vad si pe asta. te rog spune-mi ca esti troll. te rog.

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1700959)
dupa 130 km/h, cel mai probabil soft top-ul zboara :D oricum el e solutia de urgenta in caz ca masina e decapotata si incepe ploaia.. si asta pentru ca cei de la Bugatti nu au facut si un loc de depozitare pentru hard top (asa cum are Carrera GT)

zici tu ceva acolo :mrgreen: ....chiar ma intrebam deja pt ce dumnezeu au pus soft-top.

Edit: Lasati referintele la Jeremy (Jeremy Clarkson pt cei care nu sunt rude/pretini cu el), ca nu ii chiar etalon in materie de cunostinte auto.

m3lcul 18-08-08 13:36

Quote:

Originally Posted by dj_geo_bv (Post 1701869)
STIE CINEVA CAT CONSUMA O MASINA DE-ASTA? IAR MOTOTRUL ESTE DE 16400 CM3? UNDE L-AU BAGAT:d

doamne...dupa ce planta vii? veyron-ul are motor de 8000 cmc. ce ai vazut tu acolo 16:4 inseamna 16 cilindrii cu 4 supape pe cilindru :lol::lol::lol:

getedoi 18-08-08 13:46

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 1701905)
doamne...dupa ce planta vii? veyron-ul are motor de 8000 cmc. ce ai vazut tu acolo 16:4 inseamna 16 cilindrii cu 4 supape pe cilindru :lol::lol::lol:

nu-i cumva din cauza ca is 4 randuri de 4 cilindri? imi imaginez ca de-aia ii zice 16/4 (sau 16:4). sau poate din cauza ca are 4 turbine. ce de 4 in veyronu asta....:lol::lol:

SV25MBN 18-08-08 13:47

Pai sunt 4 randuri cu 4 cilindri, motorul fiind W16.

m3lcul 18-08-08 13:51

sunt 2 motoare in V, mai exact v8 imprumutate de la audi RS4. cel pe care il stie toata lumea de 4.2 de 420 de cai.

_anaconda_ 18-08-08 14:58

pe a8, 4.2 nu are 420 CP

Alfa 164 18-08-08 15:05

Quote:

pe a8, 4.2 nu are 420 CP
Pe R8 si pe RS4 / RS6.

PaulMIG 18-08-08 16:09

un pic de OT in legatura cu Jeremy Clarkson: oricine s-a uitat la Top Gear isi poate da seama ca nu le are el cu detalii mecanice si nu e nici un pilot de top DAR ceea ce trebuie bagat de seama la el este ca el spune absolut tot ce simte si ce iti transmite o masina tie ca sofer de zi cu zi si cateodata wannabe pilot. Parerea mea ca asta conteaza cel putin la fel de mult pentru ca sunt mult prea putini cei care descopera intreg potentialul supermasinilor.

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning