![]() |
Re: Campanie de 500.000 euro impotriva vitezei
ce masina e aia din al doilea film?am vazut si pe youtube...e o masina combinata sau cum/ca nu mi se pare ca e facuta in fabrica...:????????
|
motivele care s-au spus pana acuma sunt foarte adevarate
viteza e doar un factor, altul important fiind infrastructura. hai sa zicem ca eu am de facut un drum de la sm la cluj, brasov, bucuresti .. ma rog; si nu vreau sa-l fac in 3 zile cum pot sa repect vitezele legale la cate localitatzi sunt pe drum. ceva cunostinte a lui frate-meu au murit pe un drum judetean pentru ca au venit noaptea si au dat peste o vaca (animal) pe drum. si personal ca si nervii si stresul si oboseala la volan fac si ele ravagii. |
Intr-un fel ma bucur ca am dat peste acest post, iar daca ar fi dupa mine eu as face o campanie de 100.000.000 euro impotriva mentalitatii politiei romane si va si spun de ce, daca la scoala de soferi i-ar invata pe viitorii posesori de carnete cum sa-si controleze masinile in situatii la limita intr-un mediu controlat (si aici nu ma refer neaparat la raliuri etc) s-ar mai reduce numarul accidentelor, in plus interesant e faptul ca nu se fac campanii impotriva celor care lucreaza la drumuri, impotriva politiei si a primariei ca nu marcheaza drumurile corespunzator ca da vezi doamne viteza e devina :rolleyes2 , eu am patit-o la 45-50 km/h noaptea pe la 2:00 pe un drum neluminat intr-o curba periculoasa in panta fara nici un fel de marcaj si m-am trezit la unu in poarta si m-am trezit si cu 6 puncte si amenda de 200ron, plus ca trebuia sa platesc si poarta omului si sa-mi repar masina din banii mei, dupa ce ca domn politai nici nu sa prezentat si nici macar nu a vrut sa faca constatarea pe loc ci numai a 2-a zi, ca cica eu am fost de vina, iar cand i-am intrebat de ce nu-s marcaje, trageau din umeri si dadeau vina pe primarie, tin sa va anunt ca nici in ziua de azi nu sunt marcaje pe curba respectiva si ca aproape saptamanal se produc accidente in acea curba.... eu le-as infige cascheta in ... cu bastonul
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning