![]() |
1 Attachment(s)
Poza pt concurs!!!
|
1 Attachment(s)
Poza pentru concurs...
Propun ca la concurs sa se puna mai multe probe gen : peisaj, flori, animale, oameni (portret/surpinsi pe strada) etc...pt fiecare proba 3-7 zile...ce spui alex_maxx ? |
o sa incercam si asa ceva ...adik proba speciala numai pt un anumit tip de foto....dar sa vedem cum iese asta....
P.S in legatura cu concursul numarul participantilor este in ordinea in care ati postat aici pozele ........dai si in limita optiunilor pe care le pot adauga in poll....in traducere....nu stiu exact cat e limita pt un chestionar....10 sau 15 variante....asa k grabiti-va cu poze dk vreti sa participati ....:P |
1 Attachment(s)
Am gasit si eu o poza destul de sugestiva pt Buc!!!
|
l;anga ce scoala era aia facuta ? :D nu de alta da' mi se pare zona cunoscuta :P
|
Este facuta in Dr. Taberei langa scoala 191!!!
|
FOTO
4 Attachment(s)
daca imi permiteti pun si eu citeva!
|
3 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
fresh.. am asteptat ceva pt el.. da eu zic k a meritat
|
1 Attachment(s)
am inghetat ceva ...
pentru poza asta :D eu zic ca e reusita |
2 Attachment(s)
dap.. dar trebuia sa te dai un pic mai in spate k sa prinzi complet si boturile de la boxster si mustang si janta in intregime cu tot cu cauciuc a lui ono.. oricum am vazut pe topic la mr mai multe poze reusite de la casa poporului cu masinile, da-mi voie sa le remarc pe astea :arrow:
|
Aceste poze sunt facute de ALECS cu mustangul ;)
are ceva talent, nu ? |
4 Attachment(s)
nu-s tocmai artistice..dar..mie-mi plac :P
|
:lol: :lol: :lol:
punem si bleah 1/2 ? astept raspuns :P pe tel ca am plecat :lol: :lol: :lol: asta in conditiile in care indeplinesti cu brio ... misiunea .. de la .. shu shu :lol: :lol: |
shuuu
poate noi avem alte gusturi si nu ne plac. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning