![]() |
Re: Toyota Supra VS Oricine peste 500 HP
ma da' voi toti stiti?! :shock:
:lol: |
cat timp sta supra in tara?
|
2saptamani!!!!pregatesti ceva pepy??:D
|
poate avem un ford gt cu kompresor pt el ! ;)
|
sunt foarte multe masini puternice la noi dar din pacate nu se da nimeni, le fac "pentru ei" :)
|
Quote:
|
tin minte o legala ,de acum ceva ani,cu un masserati provocat,care a disparut subit pana la intrecere ;)
|
"Masina lui Maff este cea mai puternica din Ro , el nu trebuie sa demonstreze nimic , o stiu multi , o stie el ...de ce sa mai piarda timpul aiurea ..Asa ca va rog unii sa va abtineti de la comentarii legate de masina lui . Multumesc"
e tare ca e facuta din tabla si carbon sa de ce?!? tu nu intelegi o treaba eu pot sa spun ca masina mea e cea mai tare din europa ,eu stiu asta si prietenii mei stiu asta deci........... e cea mai tare !!! acum exista o masina tare in tara facuta f bine de niste oameni care stiu ce fac ,cu un proprietar pe masura care este si un super baiat pe deasupra si o "pune la bataie" in loc sa mai vb in numele altora mai bine te-ai abtine |
Quote:
|
auzi avocatule....te rog frumos sa iti vezi de mersul tau si nu mai vorbi in numele altora decat daca prezinti procura ;)
|
Quote:
ONTOPIC: Ono cand ne arati si noua filmuletele? :D |
poate ca pe maftei nu-l intereseaza sa demonstreze nimic in fata nimanui ;)
|
probabil ca ar fi cazul sa nu ne mai dam cu parerea si sa fim ontopic :)
|
mai am niste mici setari de facut la masina,dar pe 400m cu start dupa loc,sunt interesat
asa sunt regulile la curse,nu e vina mea ca am masina integrala,cum nici vina lui virgil nu e ca are 1100kg si 800+ cp am auzit ca sunt masini cu tractiune spate care fac 400m mult sub 10sec o sa-l caut pe virgil in weekend,conditia mea este sa fie f discreta treaba deoarece am avut destule probleme cauzate de TYSON,care se razboieste oricum,numai pe 400m nu |
cui ii se spune mai nou tyson? lol
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning