Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Usergroup pentru soferite (https://forum.4tuning.ro/28-femei/85480-usergroup-soferite.html)

cryssl 30-07-08 13:30

Re: Usergroup pentru soferite

Quote:

Originally Posted by

[COLOR="Red"
VA ROG sa voteze numai FETELE!!!! Celelalte voturi vor fi anulate!!!![/COLOR]

Ups :oops: apoi am vazut :D

cryssl 30-07-08 13:36

chestia aia cu stikeru trebuie sa fie ceva de forma unui parasolar sau ceva micut :D ca sa fie lipit pe masina undeva... o sa mai revin si eu cu niste "ideei"

Sindrom 31-07-08 00:33

hai gagicelor ca sunt curios ce nume va alegeti.

Mustang 31-07-08 08:37

Girl on road e cel mai ... decent.
RaceGirl, SpeedGirl, etc ... pe langa faptul ca poate avea si alte intelesuri, par de copii mici si razgaiati.
Hai fetelor ... suparati-va pe mine.

Claudia 31-07-08 18:33

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1671637)
Girl on road e cel mai ... decent.
RaceGirl, SpeedGirl, etc ... pe langa faptul ca poate avea si alte intelesuri, par de copii mici si razgaiati.
Hai fetelor ... suparati-va pe mine.

Sustin parerea! De aia am cerut eu si sfaturile baietilor ;)

RaceGIRL suna bine, dar nu se potriveste tuturor(suna si a fite)
SpeedGIRL suna a NSF....

...si pana la urma noi cautam un username care sa ne diferentieze de barbati..nu sa ne puna in evidenta capacitatile noastre de racerite...fara suparare. M-am gandit mai bine si asta e concluzia mea. Sper sa nu incepem sa ne certam ca pe jucarii ;)

LE: poate daca la un moment dat ne gandim sa infiintam un club, putem folosi una din denumirile propuse. E altceva...
Repet: acum alegem doar un username care sa ne reprezinte PE TOATE. (asta nu inseamna ca nu ma "regasesc" in speedgirl sau racegirl... )
Ideea sper ca ati inteles-o! Pup

Sasha 31-07-08 19:35

eu una am inteles ce ai vrut sa spui.. sunt 100% de acord... mai asteptam pana maine seara... dupa aia se anuleaza voturile care sunt in plus si... voila !!!!

j.v.l 02-08-08 20:57

well? cum ramane?

aleks 04-08-08 13:28

permiteti-mi sa observ cu uimire ca domnisoarele care au votat aici sunt orice, numai soferite nu, conform rezultatelor votului.
nu ne mai suportam decat in engleza, este? :)
fiind votul incheiat, imi pot exprima parerea fara teama de a mai influenta pe cineva (nu ca as avea infumurarea de a crede ca posturile mele pot influenta pe cineva vreodata): credeti ca, desi strigati sus si tare ca nu vreti sa fiti discriminate doar pentru ca sunteti femei, o auto-incadrare discriminativa pe baza de cifra la cnp nu este fix asta?
discriminarea pozitiva e justificata sau e corecta?
faptul ca va pozitionati singure "la locul vostru" nu stiu daca e cel mai bun lucru pe care l-ati putea face pentru imaginea voastra pe forum, date fiind criteriile de incadrare existente din plin in lumea in care traim...

Mustang 04-08-08 13:46

Merci Aleks pentru completare.
Sasha poate confirma faptul ca am spus ca nu ne mai suportam cu limba engleza.
Asta o sa fie un motiv pentru disparitia Romaniei in timp. :lol: Ne americanizam/engletizam (daca am folosit termenii bine ...)
In plus, nu stiu cu ce le ajuta pe fete usergroupul de RaceGIRL ... etc.
Fetele precum: Sasha, Claudia, Lauryn, Anca Blonda, Pheerya au userele destul de specifice sexului feminin. Restul domnisoarelor isi pot pune la semnatura "Fata la volan" etc etc ...

Inteleg userele de tip:
- Participant curse - pentru discutiile private privind cursele legale. Astfel nu intra in discutie orice neavizat, pustan, etc.
- Observator 4tuning - sare in ochi ca e ceva pe forum si poate se mai tempereaza tiganismele pe forum. (acelasi lucru si pentru moderatori/supermozi)
- Masina / motocicleta - pot avea si domnisoarele - doar ... conduc o masina, nu?
- club auto - grupare / club auto legal - faceti-va club si v-as intelege.

Desi am spus inainte ca ar merge ... spuneam sa nu va dati in petic cu NFS-isme, pentru ca dati impresia ca sunteti fete de 18 ani care abia ati luat permisul si ati iesit din NFS-ul de pe calculator.
Acum m-am uitat pe forum si am vazut ca nu sunt decat usergroupuri pentru cei care chiar fac parte dintr-o comunitate : moto/comunitatea masinii x/club auto/functie pe forum.

Usergroup de fete ?!
Faceti un Social Usergroup in cazul asta. :D

Nici eu nu cer usergroup cu DJ, pentru ca mixez.
Sau ca sunt bucurestean sa cer usergroup.
Care este importanta usergroupului, totusi?

j.v.l 04-08-08 14:49

eu vreau sa stiu de ce votul meu nu s-a numarat :x chiar daca nu asigura castigul variantei respective

Sasha 04-08-08 14:59

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1678379)
eu vreau sa stiu de ce votul meu nu s-a numarat :x chiar daca nu asigura castigul variantei respective

n`aveau de unde sa stie baietii ca esti fata:lol:
tocmai de aia e bun venit acest usergroup..aleks, Gabi nu-mi "sariti in cap"... e o idee data de o fata :D

j.v.l 04-08-08 15:04

better now ? :lol:

Sasha 04-08-08 15:06

=))))))
o, daaaaa

j.v.l 04-08-08 15:10

si totusi ... am o curiozitate :)
cate fete din cele care au votat, au participat la curse ? :P si nu ca spectatoare :P asta asa ca sa imi dau seama de cat de reisaritze suntem :P

Sasha 04-08-08 15:16

eu una recunosc... si nu sunt... si nici n`as vrea sa fiu... restu' nu stiu :D:)

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning