Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   TICO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8508-tico.html)

NightClubRacer 05-10-06 21:50

Re: TICO

arata super farurile, sa pui pozele cum dau pe masina... :D

tico_rs 10-10-06 23:37

Am vandut statia DLS si mi-am luat un JBL GTO 755.6 care mi-a dat toate planurile peste cap, acum fiind obligat sa schimb incinta pentru ca monstrul nu are loc in actualul lay-out al porkbagajului, cu incinta se schimba si politele si trebuie recablata masina aproape total... deja trebuie sa ma gandesc cum sa le pozitionez, as avea cateva idei dar au mai fost folosite si as vrea sa fiu original...

quick_5hifter 11-10-06 00:01

super tare amplificatorul....cum vrei sa-l legi?
mi-am luat si eu un 75.4 in locul unui 75.2, pentru medii/inalte, si acum mai caut inca un 75.4 sau un 601.1, pentru subwoofere (poate auzi pe la cineva ca vinde asa ceva...sau chiar una ca a ta)
cat te-a costat?

Andrey` 11-10-06 00:14

unde se gasesc stopuri si faruri ? :d

tico_rs 11-10-06 00:18

nu am apucat decat sa testez canalele de subwoofer, dar pare f puternic in comparatie cu DLS-ul desi are 100w in minus. am de gand sa leg 1x300 bridge pe subwoofer si celelalte 4 canale pe difuzoare, pentru ca incepusem sa simt lipsa amplificarii externe de pe ele, de aici si o refacere a matzaraiei care venea de head-unit si care acum trebuie sa vina de la amplificator, unde mai pui ca mai trebuie sa trag inca 2 perechi de RCA de la HU la statie pentru difuzoare... de cumparat l-am luat de pe car-sound pe la 900 ron, o solutie destul de ieftina zic eu si sper cu rezultate multumitoare...
stopuri si faruri de pe rxm punct ro, dar sunt din iasi, va trebui sa te combini cu cineva pt ca te duce curierul pe la 40 ron.

Andrey` 11-10-06 23:19

ms pt informatie...smechere rau stopurile alea,cred ca ii iau si eu lu mama la tico si stopuri si faruri :p

NightClubRacer 12-10-06 20:49

da chiar rs-ule ai probleme cu politia cu ele?

tico_rs 12-10-06 20:51

Eu nici nu am mers cu ea asa... doar mama si inca nu am avut :D

NightClubRacer 13-10-06 11:11

apropo super tare poza din semnatura, mai faci deastea cu jantele noi? :D

quick_5hifter 13-10-06 11:46

care jante? care jante???:D

tico_rs 13-10-06 11:53

1 Attachment(s)
Astea... Deh, sunt mai conservator :P

NightClubRacer 17-10-06 22:17

dau bine rau cu masina. Dar de ce n-ai pus inca plasa,sau ce vrei sa pui acolo unde ai lasat liber la bara fata?

tico_rs 17-10-06 22:47

Am pus, dar nu am reusit sa o fixez, pt ca ma grabeam sa ajung la intalnire si nu aveam timp... o sa pun plasa cu proxima ocazie, dar as fi vrut sa schimb bara cu totul, asa ca inca ma mai gandesc, deoarece vine iarna si o sa am tot timpul din lume sa ma decid...
In alta ordine de idei, am legat boxele fata la amplificator si diferenta e enorma, mai am de facut politele pe spate pentru a lega si monta si ovalele de pe spate, RCA-urile fiind deja legate si firele trase...
Si numarul 2, mi-au venit ceasurile de la Horguem, dar imi fac figuri la revenirea din ture, sper sa isi de-a drumul de tot, pentru ca vad imbunatatiri majore in doar o zi deci speranta moare ultima... aaa, sa nu uit, top rpm in a 2-a 7400 :D si pic cu a treia fix pe 5000 :D

quick_5hifter 23-10-06 19:05

super tare sa ai turometru pe tico, intr-o zi o sa fac si eu pasul asta

ce alte ceasuri ai mai montat?

legat de amplificatorul tau....cu ce il alimentezi??? eu am luat-o razna de tot, acum 2 luni mi-am luat un Varta Dynamic Blue la 45 Ah si saptamana trecuta cand am montat un JBL GTO 301.1, am mers cu el ~4 zile fara sa ascult cu motorul oprit si acum 2 zile mi-a murit bateria...inteleg ca-mi trebuia condensator, dar in trecut am folosit acelasi amplificator aproape jumatate de an, pe baterie de 33 Ah originala Daewoo, si din cand in cand am mai ascultat si cu motorul oprit, cate 10-15 minute...alternatorul l-am reparat acum 3-4 luni, sa fie oare tot de la el?? (ps: am alternator de 50 Ah)

problema e ca vreau sa montez si GTO 301.1, si un GTO 75.4 pe 4 difuzoare... oare imi ajunge un deep cycle Stinger de 35 Ah?

imi cer scuze pentru off-topic :oops:

tico_rs 25-10-06 00:13

5 Attachment(s)
E posibil sa ai alte probleme, eu am un alternator de matiz de 65 amps si o bacterie fulmen de 50 amperi si duc lejer un 755.6 care scoate vreo 600w deci cred ca trag lejer un kilowatt din baterie, dar nici inainte nu aveam probleme cu 2 ampuri pe bateria stock de tico si alternator stock... ( ampurile aveau vreo 300w insumate...plus HU). Verifica: cablurile sa fie suficient de groase si taie-le la fix plus 10 cm, pentru a minimiza caderea de tensiune pe fir, verificva siguranta sa aive contact perfect, preferabil cauta sigurante plate care se prind pe surub, deoarece pierd mai putin curent, si in acelasi timp cauta sa fie mai mari (eu am de 80 amperi). Condensatorul e la shto, nu face mare lucru, mai bine bagi banii in alternator mai mare si/sau baterie. Deep cycle este o idee buna daca ti-l poti permite, pt mine a fost prea mult... Toate astea le-am zis presupunand ca sistemul electric e ok, sau poate nu ai incarcat bateria suficient...

In alta ordine de ide, ieri am fost foarte harnioc, am montat neoanele sub bord, am izolat podeaua si peretele de foc cu aluband in 1-2 straturi si apoi cu 2 straturi de pasla peste si mi-am mai pus si deschiderea porkbagaj pe motoras electric.

All times are GMT +2. The time now is 06:06.

- Copyright 2026 4Tuning