![]() |
Re: Cielo - Under construction
Inca nu m-am hotarat ,am cam doua variante /idei
1-le desfintez de tot si umplu golul,sau il las asa si tai suportii 2-pun proiectoare clare cu xenon....;) |
3 Attachment(s)
uite ce am gasit pe net cica la pretu de 599ron
ciudat au mai aparut si alte poze nepostate de mine rog sa le sterga cineva http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...pa-234272.html |
Da stiu farurile astea ,sunt si pe negru si pe crom dar ma incanta mai mult cele care le am acum,imi mai trebuie doar xenon si gata la capitolul faruri...
ms mult ... |
Frumos.Multa bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
Ms frumos..
Un 9j ar merge....:D |
arata bine de tot...dar daca o mai lasi...o sa iti atinga. Daca ii umfli aripile si o mai lasi un pic o sa fie "criminala". Gangsta low rider :D
|
Misto rau de tot jantele. Raman astea pe masina? Niste dimensiuni la gume se poate?
|
Pai cam asa ar fi mai joasa ,dar nu foarte mult ca la drumurile noastre,aripile umflate...
Snapy_xxl jante cred ca voi pune borbet T... |
Frumoase jantele, dar fara suspensie "lemn" nu o sa faci nimic... ce dimensiuni ai anvelopele?
p.s: da-i jos aripioara aia de "rechin" ca sare in ochi. p.p.s: da-i jos si bandourile de pe usi, sau fa-le negre. |
Va urma si o suspensie sport.....:D
Dar acum vine pastele,este criza asa ca dupa paste va mai primi ceva cadouri..;) |
Ar da frumos pe masina...asteptam sa treci din VT in real dar trebuie sa faci umblii la aripi daca te hotarasti la 9J.
|
Pai normal ca voi umbla si la aripi .....:D
|
Quote:
|
La care te referi .....
La cele cu lupa sau cele clare... |
alea cu lupa...