![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
Quote:
.... si daca tu ma faci cu loganul 1,5 dci stock - eu iti dau masina mea (o sa o aduc stock si eu - 74,8 cai) ... nu mai exagerati cu loganurile ca nu prea are rost si cel pe benzina trage mult mai bine ca ala pe motorina |
cand ai zis de provocare nu ai mentionat si cu ce te dai u.parca vorbeam de logan benzina vs diesel.
|
si acum o dai cotita........ scz de off dar nu m-am putut abtine :twisted:...
|
bine, se da unul din amicii mei cu logan 1,4 benzina cu dci-ul tau na, offf:D
|
ma fratzilor am la lucru un logan 1.5 dci ...taxi...totzi colegii mei care mi-au condus masina si ei au 1.4sau 1.6 ..totzi au spus ca se infinge mult mai bine decat benzina..si nu numai dar trage si mult mai bine...e adevarat pana la un punc k de la 120..incepi sa-i auzi motorul dar fara grija k am reusit sa-i dau 180 fara prb..acum am mai descoperit ceva la NOUL LOGAN DIESEL..scoate fum masinile astea park merg pe cherosen...deci concluzia AVEM UN LOGAN DAR NU PUTEM SA NE LAUDAM K AVEM MASINA..avem ceva dar,,,,nu cred k e masina..nu stiu dak ati observat k la 130 (cel mult)la ora dak vrei sa evitzi ceva....brusc..inevitabil dai sa te rastorni?????
|
faza cu scosul fumului am observat-o si eu.dar nu este valabila la toate loganurile dci, de exemplu, al meu a scos fum in timpul rodajului, si apoi si-a revenit;)
|
Quote:
|
Eu am mers cu 175 cu dci pe ceas dar nu stiu daca erau reali.Am si o poza pt cine nu crede.
|
Quote:
|
haha .... pacat ca nu stau in constanta sau in bucuresti ca va aratam eu 180 pe ceas .
|
Quote:
OFF.T : @Mask : jumate + o bere. O zi buna tuturor. |
ma uit la post-urile voastre si rad cu pofta:lol: :lol: :lol:
comparati si voi MAGARUL cu CATARUL sa vedeti care ii mai bun la galopat aceste masini nu cred ca sunt pt a le comara demarajul si viteza |
Quote:
|
Mai sa fie ce eroare poate sa aiba loganul la km. !!! Mai terminati mah cu denigrarea asta ca sant piese de renault in ele...Nu va vine sa credeti ca pot sa atinga viteze cat de cat ok.Eu cred de fapt ca nici nu au cum sa sara peste 120. Santeti multumiti acum ???
|
Quote:
Se poate sa ma insel totusi si vitezometrul ala chiar sa mearga bine.Se stie ca distanta=viteza*timpul.Cum distanta intre noi era constanta,iar el mergea cu viteza mai mare,inseamna ca eu aveam timpul mai bun.Ceea ce demonstreaza inca o data,daca mai era nevoie,ca Einstein a avut dreptate si timpul e relativ :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning