![]() |
oricum fiule,sper sa nu uiti d unde ai plekt,iar eu o sa t impresariez ...
|
E36 COUPE
FELICITARI SANTOS PT MUNCA DEPUSA LA ACEST FILM
FELICITARI SI CELOR CARE AU CONTRIBUIT LA REALICZAREA LUI. E SUPER MARFA, S-A FACUT PIELEA GAINA PE MINE CIND L-AM VAZUT. TRAIASCA MIDNIGHT RACERS SI NO SPEED LIMIT RO |
Hehe.....nu sunt singura careia i s-a facut pielea de gaina! E frumos GSI-ule, nu? Tare filmul..................
|
Deci acum chiar ca ma enervez.Cand mai avea 2-3 % pica 4 tuning-ul si se dusa iarasi filmul.
Offfffffffff Il sun diseara pe alex sa mi-l dea ca ma faceti curios rau. De fapt foarte curios. |
Offf
ai asteptat atata ... sper sa merite asteptarea ... alexius .. plz .. fa-i un cd ... |
Faza cu pielea de gaina am simtito pe propria piele cand am vazut filmu si nu pot explica sentimentu cand am vazut ca si apar in el mai mandru nu puteam fi.EvLSant0S nu am ce comenta inafara de FELICITARI pentru munca si sa vedem multi ani inainte M.R. :wink:
|
Re:
Quote:
:) sa va zic cum a fost ptr mine ? piesa de la sfarsit / inceput .. are cu totul si cu totul ... alte ... legaturi ptr mine .. :( a fost de 2 ori mai grav ptr mine ... desii .. imi aduce .. aminte de ... chestii ... urate si etc. a trebuit s-o pun .. ca dadea prea bine pe film .. la petrecere .. cand s-a pus filmul .. sincer ma asteptam ca toata sa se uite in liniste la film .. iar la sfarsit .. ma gandeam eu c-o sa ma rog la Dumnezeu sa .. fie acolo .. 2-3 apaude ... cand am vazut cum se uita lumeaaaaaa la film !!!!!!! am zis ca nu-i adevarat ... in alea 15 minute .. am fost in al 9-lea cer ... :D |
Ia mai du-te naibii ma...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oare cand o sa facem 2 ani, cum o sa fie? Sant0s Ford Copolla, te si vezi huh? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
sure thing putza ! :wink: Ba santoshica...deci iti spun filmul asta e mult prea smecher...eu si cand am citit acum postul tau s-a zbarlit pielea pe mine.....JUR!! Eu cred ca l-am vazut de 10 ori pana acum ....nu am cuvinte...e tare rau de tot ! O sa incerc si eu sa fac un montaj sa vad ce-mi iese ! :? :roll: :lol: |
Misto clipu' domnu Santos :wink:
..doar un mic minus are... dar nu-l zic aici. 8) |
Re:
Quote:
era o gluma ..... uite-te ce a scris GAB`u ... ;) :roll: , in fine .. RoSonic , un pm n-ar strica .... |
Chiar ca mor.
Sunteti rai. Toti l-ati vazut numai eu stau si astept. :oops: |
diseara il vezi :P
vizionare placuta :P ca sa fie si mai smecher .. full screen .. muzica data tare .. neaaparat intuneric in camera :) senzatie garantata :D |
Merci sefu
De abia astept. :wink: |
sunt cam intarziata(asa-s de fel :P )..dar..ce pot spune,decat..felicitari pt filmulet!!!mai ales pt \"coloana sonora\" :D daca stiam,iti mai dadeam si eu material,ca aveam destul(poze,filmulete)!mi-a placut supeer mult!eram inca treaza cand l-am vazut atunci!felicitari inca o data :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning