![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
Numai bine la Arad ... Super baieti |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza... Va urma mai mult
|
i can hardly wait ..... super tare masinuta frate
|
foarte frumoasa masina ... tot respectu
am urmarit toate posturile si am vazut ce se spune despre volan ... spre deosebire de altii el nu merge ca un dement cu fitze cu mana stanga la ora 12 si dreapta pe schimbator sau frana de mana ( cum spunea cineva mai sus ) . asa ca nu vad de ce i`ar trebui un volan intreg :) bravo inca odata ... ne vedem la 4tuningdayS:) |
Quote:
Ne vedem la 4tuning cu noile modificari |
Quote:
|
Quote:
Vreau sa te vad fortza la urmatoarea legala |
o sa iasa smechera tare....bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
De masina nici nu mai zic...... Multa bafta in continuare. PS.NE MAI DAI CEVA INDICII PANA LA SALON//??? |
1 Attachment(s)
Quote:
Sigur.... Va fi super HOT... |
asa a fost in fiecare an...e ca un cameleon....prima data knd am vazut masina la buzau...era neagra..dupa am ramas masca...cum a putut sa iasa...acum cred k iese si mai bomba
|
masina de la buzau pe care ai vazuto atunci sa vandut ,cea pe care o vezi acum este cu totul alta masina....deci a nu se confunda ursu negru cu cel mov .
|
Merci Claudiu...
Ursul negru l-am vandut acum un an shi ceva unui baiat din Bucuresti... Inainte sa il vand pe acela , l-am achizitionat pe acesta de la Cristi din Pitesti... Daca urmaresti topicul de la inceput ai sa vezi de unde am plecat cu aceast NOU URS... Altul decat cel negru... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning