![]() |
Re: Se cauta proprietari Corrado,Scirroco
Avem pina acum:
corrado-vr6 -- Brasov -- Corrado VR6 scirocco -- Cluj -- Scirocco I VW29VR6 -- Bucuresti -- Corrado VR6 secera76 -- Vilcea -- Corrado VR6 tristan -- Bucuresti -- Corrado G60 ralu k852000 -- Bucuresti -- Corrado G60 spp -- Bucuresti -- Corrado G60 r383l -- Iasi -- Scirocco II DanS22 -- Oradea -- Sirocco II tru astra -- Oradea -- Scirocco II BLACKMENMOTO -- ? -- Scirocco II mm83vlp -- oradea -- Scirocco II cubby -- Stei -- Scirocco II corraptor_evo -- Iasi -- Corrado G60 Poate ne mai adunam... Bafta la toata lumea! |
Eu sunt cu totul pentru. Prietenii stiu de ce...
|
Quote:
|
Quote:
|
OK!
Reeditam si corectam! corrado-vr6 -- Brasov -- Corrado VR6 scirocco -- Cluj -- Scirocco I VW29VR6 -- Bucuresti -- Corrado VR6 secera76 -- Vilcea -- Corrado VR6 tristan -- Arad -- Corrado G60 ralu k852000 -- Bucuresti -- Corrado G60 spp -- Bucuresti -- Corrado G60 r383l -- Iasi -- Scirocco II DanS22 -- Oradea -- Sirocco II tru astra -- Oradea -- Scirocco II BLACKMENMOTO -- ? -- Scirocco II mm83vlp -- oradea -- Scirocco II cubby -- Stei -- Scirocco II corraptor_evo -- Iasi -- Corrado G60 Bun asa? Scirrado Club sau Club Corrocco? |
ieo din bucuresti:) daca ma ajuta dumnezeu ma fac propietar si de corrado:D
|
Corrocco parca suna mai bine :D dar mai putem gasi si alte variante...nu?
|
|
Quote:
Am intrat pe site-ul asta. E dragut. Da'i DOAR pentru Scirocco. Iar eu m-am referit doar la o sectiune pe "4tuning". Dupa cum observi, si-asa lista-i mica pe forumul asta: 7 rocco si 7 rado. Daca ne mai si impartim... |
Salut
Si eu am un corrado VR6. Daca stabiliti vreo intalnire ma bag si eu... Bafta si merci. |
Corrado ro, bine-ai venit! Da-ne niste amanunte...
|
Multumesc.
Tocmai mi-am luat un VR6 din Pitesti. Pot sa spun ca sunt nebun dupa masina asta. Mai e mult de lucru la ea (motor, interior plus exterior) dar cel putin motorul merge super bine. O sa am nevoie de sfaturi tehnice...pot sa apelez la voi? Mai am de invatat... Sper sa stabilim si o intalnire. O sa pun si poze in curand. Corraptor, masina ta e mortala... Bafta! |
cumva una neagra? parca fostul proprietar zicea ca facuse niste modificari pe la motor... daca este aceeasi a fost si un prieten sa o vada acum cateva luni dar din cate stiu nu era multumit in general de ea ca vroia si cam mult baiatul respectiv
|
5 Attachment(s)
si sper ca asta sa fie urmatoarea detinuta de mine:) oricum dau bine amandoua, deci se mai adauga un corrado la lista ta corraptor.
Cateva date despre ea: 2l 16v 136cp, 1994, amortizoare weittec reglabile inaltime si duritate, faruri angel eyes in-pro... |
Adica renunti la frumusetea aia rosie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning