![]() |
sper sa nu ma insel dar s3 are 5x112... oricum ar mai fi si alte posibilitati...
nu ma interesa in mod deosebit modelul sau greutatea unei jenti ci doar ca fapt informativ firma producatoare! Intamplator ma documentez serios pentru ce jante sa optez... pe mine nu ma intereseaza lookul unei jenti ci capacitatile acesteia! Ca fapt divers pot spune ca modelul pe care Sebastian il are pe masina aduce foarte mult cu SSR competition dar acela este un model si mai \"stradal\" decat oricare altul de la VOLK (sper sa nu te superi Sebastian ca ti-am folosit termenul) |
Blowwind: total deplasat. Nu ma asteptam la tine sa deraiezi in halul asta.
atac la persoana fara sa fii provocat? daca nu ai inteles figura de stil, intreaba, nu fi asa grosolan |
Speedline sunt o alegere buna, dar in varianta de competitie.
|
Re:
Quote:
Am simtul umorului si-l stimez pe acel domn care a spus tot ce a crezut. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
O masina care de fapt e un automobil.
|
multumesc Sebastian... Deci speedline spui... o sa ma interesez acum si in functie de ce voi gasi va trebui sa te stresez iar!
Inca odata multumesc |
Re:
Quote:
|
am discutat noi despre masina pe mail! este vorba de o Skoda... sti tu toata chestia... :!:
|
Jantele de pe masina lui Sebi nu sunt Speedline. Spune Sebi firma mai exact, ca nu imi mai aduc aminte... :roll:
|
Abandonati subiectul jantelor, oricum nu prea merg pe masini europene iar pretul este deplasat de mare.
|
In ciuda divergentelor pe care le-am avut de atatea ori, da-mi voie sa te felicit pentru ce ai facut din masinuta asta! Nota 10!
|
Re:
Quote:
Iti multumesc si ma bucur ca toti traim sentimente mai bune. |
cativa timpi in functie de unele puteri la 0...100km/h si la sfertul de mila, diferentele apar sin cauza, aderentei, atmosferei si tehnicii de conducere a pilotului.
putere 0..100s 0...400m viteza la 400m in mile 227hp- 5,2-5,3 14,6-14,9 91-95mph 319hp 4,5-5,1 13,2-13,6 97- 100mph 340 4,3-4,6 12,9-13,3 99-102 395 4,0-4,4 11,2-12,6 108-110 430 3,8-4,0 11,0-12,5 110-115 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning