![]() |
Re: Masina mea : 1968 Opel Rekord Coupe
omule i`ti multumim ca existi :D am avzut si eu masina live pe bulevard si vreau sa spun ca mi`am rupt gatul cat am admirato.nu mai spun ca toata lumea era peurma wow... ce a fost aia? subiect de barfa pe bulevard pt o zi de wickeend :)
|
R E S P E C T !!!
|
frumoasa foc.
|
:shock: bijuterie pe 4 roti!
|
Minunata masina.. o gramada de timp si bani investiti in ceva ce a iesit foarte, foarte bine.
|
ReSpEcT!!
|
frumoasa masina, felicitari, superbe jantele, doar de aia mi-am pus si eu modelu asta pe masina mea:D:))
|
Foarte frumoasa masina.......multa munca depusa si multi bani......
|
foarte frumoasa masina .... merita orice banutz bagat in ea ;)
|
Una dintre masinile cu adevarat modificata din romania(ma refer strict la cele vechi ca de prospaturi modificate e satula lumea).
|
Poti zice un WOW lung de 5 min..vorba vine S-o stapanesti sanatos si ai grija de ea MERITA !
|
SUPER TARE MASINA ASA CEVA DOAR IN FILME VEZI.PENTRU A REALIZA ASA CEVA AI AVUT NEVOIE DE MULTA AMBITIE SI BANI.EEEEEEEE SUPERRRR:peace::peace::peace::peace:
|
Sti ce vreau sa te intreb tie jentile tis trecute in talon??????
|
nimic nou despre masina?!!
|
Ba da, iarna asta intra intr-o sesiune de (re)modificari destul de serioase, mai ales la interior. Daca initial a fost facuta in joaca / pentru invatat, de data asta se cam stie de la inceput ce si cum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning