![]() |
Re: Ce stil de condus aveti?
mie nu imi place sa stau la coada, dar merg regulamentar, nu fortez intrarile si nu oblig pe nimeni sa puna picioru' pe frana din cauza mea.
in functie de dispozitie merg: - lejer (incet), saltaret :-P (o calc numai sa scap de lenesi) si sportiv numai in situatii extreme si destul de putin. |
salut....eu merg in functie de stare de spirit si pe cine am in dreapta..de exeplu ..daca o am e prietena mea e grav....tot timpul imi zice ba las-o mai incet ..ba stai ca vine ala ..etc ..parca as avea un copilot :D...de la o vreme ma seaca numai cand aud.."Vlaaaddddd las-o mai incet" ma termina ......ce e drept nu imi place sa stau dupa altii ....si sunt destul de agresiv in abordarea curbelor ( ma plimb de pe o banda pe alta ) asta bineinteles cand sunt la drum deschis si nu am pe nimeni in spate sau daca merg mai tare , si de cele mai multe ori schimb trepetele undeva pe la 4 mii +/-
|
Salut, chit ca am permisu de aproape 2 saptamani, cand merg cu masini ce depasesc 100 hp sa moara masa de imi dau seama cand am ajuns la 80 :rolleyes2 .
|
Quote:
|
da ii mai trebe un kolmetraj suplimentar :))) si cred k se referea un ultima parte la 180 !
|
calm,atent...ma mai enervez cand vad ca deabia se misca cate un pieton pe trecere,sau cand trece vreun pieton fara sa se uite macar...
|
Stilul de condus difera in functie de :
1. cum te simti; 2. unde si cand trebuie sa ajungi; 3. daca ai sau nu si popoasuri pana acolo; 4. daca preconizezi ca traficul va scoate untul din tine sau nu; 5. care-i descreieratul(a) care-ti spune sa conduci mai usor sau care te grabeste; 6. daca intalnesti sau nu idioti in drum; 7. daca idiotii aia iti afecteaza in vre'un fel traiectoria (caci starea de sirit sigur o influenteaza); 8. cum raspunde detectorul de radar la intrebarea capcana; 9. ce-ti vorbeste masina; 10. cum ii raspunzi ; 11. altele. Yo's agresiv ca n-am pista si tre' sa-mi exprim frustrarea cumva. Perisulos. Stiu... O sa-mi cumpar ceva mare si lent...:rolleyes2...dar daca o tunez :?: |
Quote:
:D Agresivitatea ce ma misca pe mine la 2 saptamani era insasi esenta ce misca masina cu 130-150 prin capitala in " amiaza mare ".... pana am luat 2 amenzi in 10 minute:shock:.... ce vremuri :D |
Quote:
:lol: |
depinde de situatie dar cand e unu la semafor si doarme pe el ma apuca toti nervi ...ador condusul NFS`ist :D sa fac jaloane prin trafic ... dar regulamentar :P
|
ce de politie prin oras frate....
nici cu 60 nu mai merg, mi-e cam teama sa nu se ia de mine, ca doar carnetu' e SFANT! cat mai usor, sa scot 9 l la suta si cu permisul la pozonar...
|
eu am stilul de a merge numai cu viteza si cand mai ma inerveaza si prietena mea ca ma dadaceste la cap ca sa merg mai incet atunci bruschez acceleratia mai rau
|
Quote:
|
Quote:
Am inteles cu totii ca esti vitezoman... dar eu am o curiozitate: cu franele cum stai? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning