![]() |
Re: E39 - un DUH
in afara de placuta din geam pe care o au doar TIRisti arata bine masina......
|
Quote:
|
nu vrei sa vinzi bara dp fata?;)) iti dau alta(care este impecabila)..plus diferenta..
|
frate eram cu un Smart de la rossi pe la metro si trecusi pe langa mine de era sa ma arunci in sant ......in fine .....nu prea mi-a placut cum se aude evacuarea......e stock ?
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
revin si eu dupa 1 saptamana cu ceva poze noi:D
sper sa va placa:P |
Quote:
|
poate o sa pun si un filmuletz dar o s-o auzi tu ca doar esti din craiova este imposibil sa nu ne intalnim.:P.
imi cer scuze inca odata dar ma grabeam imi adusei aminte trebuia sa ajung undeva rpd si deaia te grabeam si pe tine sa te dai in stanga sau in dreapta:D sorry:lol: |
te-am vazut aseara pe aeroport se duce bine DUH-ul:-)
|
:))) frate tu ai ajuns cand am plecat eu :( am dat blitz da` tu probabil n`ai vazut
trebuie sa ma dai o data cu faiv`u :D sa vad si eu cum iti trage 2,5`u :P |
2 Attachment(s)
pacat ca nu ai mai ramas .... ca am facut si eu una ..:d daca tot plecase PVM-ul (posedat de draci sub capota:))) ) a venit unu cu un seria 8 si nu avea cu cine sa faca si m-am bagat eu sa vad daca e asa cum zice el .. m-a facut pe treapta a 3a dar am incercat si eu:D . nu tre tot timpul sa castigi mai ales daca ai adversar un BMW 850 automat :d
|
Quote:
|
te provoc la una mica :)) 1.0 16v vs. 2.5 24v :> eu cred ca te fac , tu ce zici ?? :))))
gluma gluma , da` mi`e aiurea cand o ard cu motor de drujba pe aeroport :) las ca mai e putin si vine si perversu meu made in germany :D cine stie stie :P |
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning