![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
am aflat ceva... sa speram ca e ala bun
|
felicitari pentru masina!!! ai grija de ea ca nu o sa te lase la greu! si eu trebuie sa vand o solenza zilele astea si cu greu ma despart de ea! :( f. multi mi-au zis sa nu o vand ca e f.buna si regret ca trebuie sa o dau :(
|
Quote:
oricum, mersi pentru aprecieri |
Quote:
Ce targeturi am eu pt soliza : Geamuri negre , tuning interior (scaune + sound-ul masinii) , tuning exterior (praguri + bari si ma gandesc putin si la capota - stil carbon). Masina e Rosie e vb de o Solenza Scala |
sfatul meu este sa iti iei solenza .... de tunat ai ce sa tunezi la ea ... nu prea mult , ca nu se gasesc foarte multe piese si foarte multe modele de piese ...dar poate iesi ceva frumos
|
7 Attachment(s)
In urma cu o luna am deschis acest thread dedicat masinii mele. Acum , dupa 35 de zile de la deschiderea lui, trag linie, sa vedem ce am rezolvat, si ce mai am de rezolvat. Mai jos aveti lista de modificari pe care am postat-o si in primul post de pe acest thread, numai ca acum are cateva modificari :
Proiecte pe termen scurt (maxim 2 luni) - Kit XENON - REZOLVAT - vopsire completa bari fata-spate (adica sa acopar dunga aia neagra de pe ele) – LE MAI LAS ASA O PERIOADA, PANA MA HOTARASC DACA II PUN DE ACUM BODY KIT SAU NU - ceasuri bord LOGAN cu lumini schimbate - REZOLVAT - jenti de aluminiu sau aliaj pe 14 - REZOLVAT - pleoape faruri – PARTIAL REZOLVAT . AM DAT COMANDA, SAPTAMANA VIITOARE VIN - sper sa gasesc pe undeva si sa pun stopuri clear (facute custom , ca am observat de la vechea masina ca in magazine nu se gasesc) - INCA NEREZOLVAT - ionizare geamuri - REZOLVAT - leduri albe pe plafoniera (cand am chef de ele , ca asta nu ar fi o problema) – N-AM AVUT TIMP DE ELE - neoane under-car - kit xenoane pentru proiectoare Proiecte pe termen lung (maxim 8 luni) - Body Kit CUSTOM din fibra ... am pe cineva care sa faca , dar nu am inspiratie sa desenez momentan - INCA NU M-AM DECIS (s-ar putea sa aleg o bara fata ca cea din ultima poza) - filtru aer sport – CAT DE CURAND - cip – FOARTE CURAND In alta ordine de idei , rugamintile mele la voi sunt urmatoarele: - nu postati aici ca sa injurati sau sa criticati , decat daca o faceti constructiv si motivat - daca nu aveti nimic de spus , nu spuneti vre-o tampenie - recomandati-mi un magazin de unde pot sa imi comand pleoapele (preferabil in pitesti) - pe cineva care sa imi faca stopuri clear ... macar comanda pe net cu livrare prin curier) In plus fata de ce am zis mai sus , am mai facut : - vopsit aeratoare - splitter bricheta cu 4 cai + intrerupator pentru fiecare cale in parte - schimbat nuca + manson schimbator - schimbat boxele spate cu niste Alpine-uri - pedale sport (dar inca nu sunt montate) - parasolar imitatie carbon (am dat comanda, trebuie sa apara) - scrumiera luminata, pentru ca scrumiera solenzei este asezata intr-un loc foarte obscur - (e pe aceeasi comanda cu parasolarul) In alta ordine de idei, masina nu am inamtriculat-o nici pana acum cu numere mele , pentru ca abia azi dimineata mi-a venit recomandata de la posta ca mi-au venit numerele de la ala care a cumparat BRS-ul vechi . Iar ca bonus, mai jos aveti cateva poze modificate , sau cu modificari aduse masinii , facute de cativa baieti de bine de pe acest forum. Si anume : Modificari masina : MarianVIC - 3 poze Georgian_bz - 1 poze Poze editate: ALX - 1 poza Co5m1n eXtreme - 2 poze FOARTE MULTE MULTUMIRI BAIETI .... AVETI TOT RESPECTUL MEU PENTRU MUNCA DEPUSA PE ACEST FORUM P.S. Bara fata din ultima poza da bestial pe masina ... pur si simplu m-a uimit . s-ar putea sa o vedeti in curand si LIVE |
kitul de xenon de unde l-ai luat, montat si cat te-a dus cu totul?? si inca ceva... de cat e? ma gandesc serios sa-mi pun si eu unul zilele astea
|
Quote:
locatia este in tudor vladimirescu , imediat dupa ce treci de petrom , pe dreapta ...e o baraca de fier grena. acolo se fac si montaje audio ...de fapt ei cam pe asta se axeaza. pretul de mai sus este pentru bi-xenon ...adica acelasi bec si pe scurta si pe lunga ... daca ai un bc pe scurta , unul pe lunga, o sa fie in jur de 850-900 ron . daca vrei vorbesc eu maine cu baietii si te anunt |
killere ultima poza imi place si mie!am vazut bara modelul ala pe logan si da frumos de tot.:D
|
pai ma cam bate gandul sa o fac . acum sa vad cum rezolv si cu fondurile. ideea e ca bani ar fi , dar am de investit in firma momentan.
apropo, am o surpriza destul de placuta pentur pasionatii din arges ... o sa o aflati cel mai devreme la 15 septembrie |
Quote:
cum ar fi? ;;) am fost si m-am interesat ieri la baia comunala (la baietii aia de pun si sisteme audio .... ) de kit xenon si ma costa 450 ron cu tot cu montaj, omologare si garantie 2 ani... de 6000 k si 550 ron de 8000 k. nush ce sa zic... sapt asta trebuie sa ma decid am de ales intre xenon sau eleron... |
sfatul meu este xenon ;)
|
4 Attachment(s)
Ca sa nu stau deegaba in viitorul apropiat , deja am inceput sa mai iau cate ceva :
- in primul rand mi-au venit numere AG 86 BRS , deci sa speram ca pana la sfarsitul saptamanii vitoare le am pe masina (nu mai devreme , ca am nevoie in weekend, iar daca bag dosarul, vreo 3 zile cel putin nu o sa pot sa merg cu ea ) - mi-am facut comanda (care va veni maine sau poimaine ca vine prin posta romana) de
- maine sper ca mi se vor trimite si pleoapele, dar va mai dura un pic pana le vopsesc si pana le montez
Iar astazi sau maine va aparea si un nou subwoofer, dar inca nu m-am decis ce sa cumpar. Revin cu poze usor-usor cand voi incepe sa montez pe masina ce am comandat. |
Filtru de aer din asta gasesti si in alte parti.....nu trebuia sa dai neaparat comanda. Manusi driver? Pt ce? Iti place sa visezi? Sincer si ca moft e posibil sa te faci de ras. Solenza nu e o masina care are suspensii adecvate sa te joci pe viraje, ca sa nu mai vb de cuplu si putere. Nu ma intelege gresit....nu te critic....dar sunt satul de tuning rural cu neoane , luminite, filtre sport, tobe sport, stickere, parasolare si alte cele. Poti sa iti personalizezi masina si in alt fel....dar ma rog.....gusturile nu se discuta. bafta
|
Quote:
2. orice tuning ai face, intotdeauna un neon under-car o sa dea bine . ca sa nu mai spun de evacuare sport. pentru ca am mentionat ca tips`ul care il am acum este provizoriu pana voi reusi sa pun evacuarea sport 3. mi-e mai usor sa dau comanda pe net pentru filtru decat sa stau sa caut ca berila pe dumbravei |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning