![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
:)) n-ai cu cine ma,niste tarani!
|
Nu vezi ca pustiulica are 14 ani :))...a ramas profund impresionat de design :)
|
Iti dai seama frate ?!? ce faruri are ... :lol:
|
cred ca ma dadeam jos si ii ziceam: poti sa faci o poza :) nu fi speriat nu musca =))))
|
"are becuri in faruri" :))
Mai stiu eu un vecin cu o Dacia 1310 care zicea ca isi pune si el led-uri. Si l-am intrebat "ce led-uri ba...esti plouat ?" Si el zice "led-uri d-alea ca la audi,ba 8)" |
Ia auzitil pe asta cu massu lui:
'Dati-mi voie sa va atrag atentia asupra unei> noi forme de nselatorie, aparuta de curnd si care,> din pacate, ne-a atins si pe noi n Europa. > Mecanismul n?elatoriei este urmatorul: pe telefonul> mobil apare o nstiintare privind un apel nepreluat. > nstiintarea poate aparea chiar fara ca telefonul sa> fi sunat vreodata. Daca proprietarul telefonului, vaznd> de ce numar e vorba, iar daca acesta incepe cu +39...,> +390..., +391...., +392..., +393..., +394...(n cazul> depistat de noi era numarul +393193260045 ), l sterge> imediat nu se va ntmpla nimic. Dar daca suna la acel> numar va deveni victima infractorilor. > n cazul concret, titularul telefonului a sunat la> numarul respectiv, nu a mai avut posibilitatea sa> ntrerupa convorbirea, costurile nregistrate pe factura> depasind 2000 de eur DECI CEL MAI IDIOT MASS PRIMIT VREODATA....intrebare: nu putea scoate bateria??? nu i se descarca bateria pana vorbea ala de 2000E???? sau poate era taxa de 1000E secunda...si pana a scos bateria sau si facut 2000E... Doamne doamne...kid's theese days... |
:lol: asta e chiar tare :lol: ... dar exista 10% probabilitate sa fi fost adevarat ... si nah ... plm .. de unde sa stie ala care a sunat ca ii ia 2000 de euro .... omu a lasat telefonu' asha .. si a spus k so' inchide el candva ... cat credit poate sa-mi ia:lol: ... plm... zic si eu .. :lol::lol:
:lol: helloo , generatia 2009 de copilasi ... inca mai credeti in Mos Craciun ?!?:lol: |
Quote:
|
Poate omul are o problema cu caviar,si isi permite. Eu de exemplu ma rezum la Chips-uri + Cola,sau,dupa caz, bere + biscuiti sarati :)
Fiecare cu ale lui. Si in cazul in care se refera la cursa de la Craiova,cred ca ii dau dreptate. Nu am avut onoarea de a fi prezent acolo,dar am auzit deosebit de multa lume plangandu-se vizavi de organizare. Poate la urmatoarea... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Matrimoniale pe 4tuning :lol: Este penal rau de tot omuletu' asta :lol:
Quote:
Quote:
|
ba ma lasi..unde se ascundea gigolo... vai viata mea:omfg:
|
pun pariu ca e vreun vrustrat de 17-18 ani care lasa comentarii pe hi5 gen : " ce frumusica , papusica te pupic dulcic " :???: OMG S-a umplut pamantul de "jigoloi" :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning