![]() |
Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"
Sincer , nu cred ca am probleme , oricum , sunt mai multe fante de aerisire pe acolo , deci nu cred ca ar fi vreo problema . Plus ca circula aerul pacolo , chiar si cu tw asa cum e . Din pacate , cam asta era singura optiune de pozitionare a tw , la mine airbag-ul din stalpi fiind aproare pana jos , la baza stalpului .
|
5 Attachment(s)
Asaaa... Buuun ... si ca tot am rezolvat problema cu pc-u , hai sa pun si niste poze ...
|
Arata foarte bine "hainutele" tweeterelor...felicitarile mele celui care le-a confectionat, si norocul tau ca sunt la tine in masina. ;)
|
sa le asculti cu placere
|
OOOO daa ... Chiar arata bine hainutele la "micutzele" tweetere . :) . Stiu ca trebuie sa le fac rodaj , stiu ca nu prea pot sa ma pronunt deocamdata fiindca nu sunt reglate complet , nu sunt rodate , dar suna ... YUUUUMMM ... delicios . :)
|
Bateria stock a zburat , in locul ei a venit un Exide Power Cell 950 . Din ce-am simtit eu , bass-ul a devenit mai vioi si nu s-a simtit absolut deloc vreo lipsa de curent care sa aduca distorsiuni , chiar si la nivel apropiat de maxim . Acuma asteptam cuminti si rabdatori noile jucarii ... :)
|
48 Attachment(s)
Am io ceva poze mai bune cu suportii tweeterelor, si daca tot mi-am facut timp, o sa pun si unele de pe vremea in care ne permiteam sa lucram in pielea goala ;).Enjoy
|
Finally . Multam frumos marinule pt poze . In alta ordine de idei , s-au rodat si mai mult tweeterele , si in seara asta pe cand eram putin melancolic ( si nu ca un alcoolic ) , m-am pus pe ascultat cu mare mare atentie . Am observat ca vocea este foarte pronuntata si detaliata , intrumentele sunt si ele detaliate si nu suna ca un amalgam de note . Dupa cum am mai spus , abia astept noile jucarele ...
btw ... se poate observa ca de pe vremea cand se putea lucra in pielea goala pana acuma , audi-ul tot nu s-a miscat , doar s-a mai ingreunat cu niste praf ... :P |
Azi s-a completat viitorul sistem cu inca un amplificator . Este vorba de un Helix A1 Competition care va fi montat cand vor veni si restu jucarelelor .
|
4 Attachment(s)
Azi s-a infaptuit minunea mult asteptata . Noile jucarele au venit si intra in arena .
- In coltul din stanga sus , BRAAAAX MAAATRIIIXXX 6.1 PhasePlug ; - In coltul din dreapta sus , HEEELIIIXXX PRECISIIIOOOON P400 - In coltul din stanga jos , HEEEELIIIIXXX SPXL COOOMPETITIOOONNN - Iar in coltul din dreapta jos , HEEEELIIIIXXX SPXL 12 . Deocamdata , un set rapid de poze ca acum am ajuns acasa si imi pica ochii in gura de somn . In alta ordine de idei , masina a primit mai demult folie LLumar 80% pe spate si 30 % pe geamurile din fata si un portbagaj de schiuri de la THULE . |
nu se vede subwooferul :) :)
sa le stapanesti sanatos, si sa ai parte de rezultate bune cu ele acum la competitie |
Sa le stapanesti sanatos Animaluuuuuuuuuutz!!!! Abia astept sa ascult bijuteriile. :D
|
Bravo domnu'!
|
Multam , multam . :)
Bogdane , nu se vede woofer-u pentru ca nu e inca prin preajma ... :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning