![]() |
Asa e Gratzian...si pe bune ca sa se misca altfel treburile la Oradea, au cel putin mie asa mi se pare. :)
THX again. :D |
hm ... cine nu vrea sa fie moderator ... :roll: ..... eu m-as baga da n-am loc ... dak gasiti shi un loc pt mine e ok ...
|
mda.. as vrea sa ma inscriu si eu pt. secriunea de \"vitrual tuning\" daca se poate :D .. stiu ca este unu' ,dar am vazut ca prin alte parti sunt mai multi.. :roll:
|
:D
Ok,sunt fata dar sunt foarte activa in domeniul tuningului(la Cluj m-am dus numai pt. show 10.07) si pana azi nu am avut net acasa ,azi mi-a venit .........netu si stiu ca Daflayer e mod. pe Oradea dar vorba cuiva pe alte sectiuni sunt mai multi asa ca desgur si cu acordul lui Daflayer,as vrea sa fiu si eu moderator pe Oradea mai ales ca Dafalyer lukreaza eu nu si stau de azi pe net nonstop(numai cand ma duc sa conduc nu) si as vrea sa fac si un pic de ordine pe acolo ca nu prea tzine lume cont de topicuri etc.
Astept raspuns,va rog P.S. Sunt si la jurnalism asa ca si ca si corespondent as putea face fata dara trebuie facte reportaje |
Re: :D
Quote:
|
ce ai ma cu fata ?
lasa sa mai avem si fete printre noi ca m am saturat de atatia baieti :D :D :D :D :D :D :D :D :D BAFTA Flaviutza |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:( Scuze de offtopic |
:)
Ba da, exact asta e ca stiu de gluma insa tu nu prea.
Asa ca let`s kiss & makeup :hug: Iar facem off-topic.......... |
Re: Inscrieri ptr moderatori ...
daca se poate ... as vrea sa ma inscriu si eu la echipa de moderatori de pe brasov si virtual tuning;)
|
as vrea shi yo sa ma inscriu la echipa de moderatori pt galati..shi virtual tuning...;)asta numai dak se poate...
|
Quote:
|
Sunt moderatori destui si la VT si la Galati, ca si pe tot forumul de altfel, asa ca nu este nevoie.
|
atunci incepem inscrieriile pentru admini :)) ... glumeam .. sunt o gramada de moderatori peste tot la toate sectiuniile ..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning