![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
Esti cam suparat BPR-ule. Mai bine lasa-i in pace si vezi-ti de-ale tale... La cat e de frumoasa masina ta (ti-am vazut-o la 4TuningDay, in martie), o sa-ti treaca supararea numai daca te uiti la ea. Iar daca dai si-o tura prin targ, iti revine si buna-dispozitie. Spor la treaba...
|
Zaibare vezi ca o sa pun poze cred ca vineri cel tarziu,sa-mi zici daca i-ti plac pragurile ca daca nu le schimb iar.
|
Azi am vopsit masina.eu cred ca acum a iesit mai bine decat randul trecut.maine montez o parte din piese
|
Quote:
|
gata am terminat de vopsit am montat tot urmeaza sa pun pozele
|
2 Attachment(s)
pun eu doua poze "spion"
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
revenim cu mai multe poze
|
Aceeaşi bijuterie ca acum 4 ani, cānd am văzut-o prima dată.
BPRule, da' de fugit mai fuge domne ca pe drumu' spre mare, din 2004, de 1 mai ? Eu am fost cu Bogdan SHA atunci şi... ne ţineaţi īn spate şi tu, şi ZIMu' :) |
[Am vazut-o si eu ieri ! F bine vopsita si cu PRAGURILE astea arata ALTFEL ! PS huaaa ai fugit singur aseara :D
|
ti so ars din ledurile de pe dreapta???
arata bine masina.cu pragurile astea chiar ca arata bine. |
Quote:
|
Quote:
|
Luminile erau stinse dar reflecta lumina din strada in far.eu stiu ca merg toate
ledurile dar o sa mai verific azi odata. da gabi masina fuge si acum la fel ca pe vremuri ,eu zic ca mult mai bine acum ca atunci. balane nu sau mai dat oameni frate ca te sunat chiar vreau sa vezi si tu o masina de 1000 hp cum fuge.din ce am vazut eu nimeni nu il bate la noi in momentul de fata |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning