Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E92 - 335xi coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81872-e92-335xi-coupe.html)

zarathustra 16-07-08 21:57

Re: E92 - 335xi coupe

am explicat putin mai sus de ce xi. si eu sunt fan tractiune spate, dar a fost o solutie de compromis. si am facut deja toate demersurile necesare pentru a face zile fripte celor cu m3 aspirat... :)

SEBASTIAN 18-07-08 09:49

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1649122)
am explicat putin mai sus de ce xi. si eu sunt fan tractiune spate, dar a fost o solutie de compromis. si am facut deja toate demersurile necesare pentru a face zile fripte celor cu m3 aspirat... :)

Daca cumva ai timp sa treci prin Bucuresti, azi , maine, poimaine sau in alta zi as vrea sa vad cum imi faci zile fripte, sau daca trebuie sa-ti inghiti vorbele :lol:.

zarathustra 18-07-08 21:33

cu mare placere se va intampla atunci cand voi avea timpul disponibil si dupa ce-mi ajung piesele(avand in vedere ca inca nu le-au expediat apreciez ca mai dureaza cam 3 saptamani). cat timp nu ai turbo sau compresor instalat pe masina nu cred ca voi avea prea mari probleme cu m3-ul pe 400m

treaba este foarte simpla sebastian. cam astea-s cifrele:

Performance (91-93 Octane):
0-60mph in 4.3 seconds
¼ mile 12.4s @ 113mph

Performance (100 Octane):
0-60mph in 4.2 seconds
¼ mile 12.2s @ 114mph

daca stii ca esti mai bun de atat si demonstrezi, retrag ce-am scris mai sus daca te-ai simtit lezat

*am uitat sa mentionez. astea-s cifrele dupa ce-i instalez acel piggy back; nu stiu daca nu cumva cifrele au fost obtinute cu drag radials si jante mai usoare dar diferenta nu poate sa fie foarte mare

SEBASTIAN 18-07-08 22:02

Spre deosebire de tine care vorbesti cifre din carti eu vorbesc de ce am acum pe strada.
Nu confunda internetul cu realitatea!
Deocamdata inteleg ca eviti si o dai la intors acum, CAND, DACA, PARCA ...
Noteaza data de azi 18/07/2008 si anunta-ma cu 1-2 zine inante de 08/08/2008.
Parca vad ca dupa nu mai ai ambreiaj si ...
De ce nu vrei sa incerci si inainte si dupa macar sa vezi diferenta.

UNLORD 19-07-08 16:29

https://www.youtube.com/watch?v=ic3nnoWh9pU

zarathustra 19-07-08 21:37

pentru ce mi s-a sters post-ul? astept si eu o explicatie si stergeti va rog mizeriile pe care le tot arunca sebastian pe forum. acesta este thread-ul meu si nu accept sa-si verse toti frustrarile in el ok?

linkul de mai sus e irelevant. noi facem playurile cu standing start

SEBASTIAN 20-07-08 02:01

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1653915)
pentru ce mi s-a sters post-ul? astept si eu o explicatie si stergeti va rog mizeriile pe care le tot arunca sebastian pe forum. acesta este thread-ul meu si nu accept sa-si verse toti frustrarile in el ok?

linkul de mai sus e irelevant. noi facem playurile cu standing start

zile fripte celor cu m3 aspirat... :smile: sunt cuvite care denota frustrarea ta, draga domnule.
Am spus: "anunta-ma cu 1-2 zile inante de 08/08/2008"
pariez de acum pe lipsa ta la start si in plus cred ca depasesc de la sfarsitul treptei 1.;)

zarathustra 20-07-08 13:12

copil batran.

rog moderatorul care mi-a sters acel post sa-mi argumenteze sau sa inchida acest topic. o zi buna.

l.e.

si daca vrei sa stii m3-ul este chiar tinta mea pentru ca nu vad cu cat de mult e mai bun un m3 decat un 335i ca sa justifice o diferenta de pret de 20-30.000 euro. si puteam si eu sa-mi iau m3 dar m-am gandit ca daca bag cateva mii intr-un 335 nu voi avea ce discuta cu posesorii de m3. si atunci nu se justifica o diferenta de consum asa mare la mersul de zi cu zi cand la apasarea unui buton pot avea toti muschii unui m3.

lascarica 20-07-08 21:02

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1654527)
copil batran.

rog moderatorul care mi-a sters acel post sa-mi argumenteze sau sa inchida acest topic. o zi buna.

1 - l-ai provocat sa-ti dea o replica acida, invocand lipsa lui de caracter (pe care spui ca ai fi constatat-o tu) ! Controleaza-ti tu expresiile,pentru ca esti doar un copil cu o masina si ar trebui sa ai putin respect pentru cei de mult mai mari ca tine,indiferent cati bani ti-au fost lasati pe mana sau cati bani ai produs tu.
Postul ti l-am sters ,fiind cel ce a provocat raspunsul lui sebastian si asa se procedeaza pentru a incheia discutia aprinsa...acolo a fost ceva ce l-a ofensat,deci se sterge pentru a nu reveni el cu o replica...daca era asa greu de gandit motivele,poftim,ti le-am explicat...Din pacate,exprimarea corecta in limba romana,poate nu totdeuna implica si alte atribute...:(
2- UNDE scrie ca moderatorii trebuie sa-si justifice masurile ce le iau in fata userilor? pe ce forum ceri tu socoteala OFFTOPIC vis-a-vis de o actiune a unui moderator?...pe acest forum,EXISTA sectiune dedicata pentru asa ceva ! Este patetic si penibil sa incerci a IMPUNE sa ti se dea explicatii on-topic/offtopic,ameninatand cu inchiderea topicului...chiar esti Marele Zarathrusta al acestei comunitati cu mari realizari si contributii de neegalat incat sa nu-ti fie rusine a proceda astfel ? ...
Mai consulta o oglinda a ceracterului TAU inainte sa te iei de al altora,care probabil au bubele lor,insa macar nu se "dau" mari vituosi pe terenul asta,doar au niste oarece merite legate de fenomenul ce a nascut comunitatea.
AM INCHEIAT aici acesta discutie offtopic.Altceva pe tema asta ,EXCLUSIV in pm.
Seara buna,

alex_bmw 21-07-08 01:06

pacat de masinile voastre (335 i si M3) ca au ajuns pe mainile voastre......nu le meritati....bafta

bogdan_wrc 21-07-08 09:17

Quote:

copil batran.
si daca vrei sa stii m3-ul este chiar tinta mea pentru ca nu vad cu cat de mult e mai bun un m3 decat un 335i ca sa justifice o diferenta de pret de 20-30.000 euro. si puteam si eu sa-mi iau m3 dar m-am gandit ca daca bag cateva mii intr-un 335 nu voi avea ce discuta cu posesorii de m3. si atunci nu se justifica o diferenta de consum asa mare la mersul de zi cu zi cand la apasarea unui buton pot avea toti muschii unui m3.

no offence bro, dar un M nu inseamna doar motor mai puternic... dar mi-e lene sa iti explic...

zarathustra 21-07-08 11:59

nu trebuie sa-mi explici. inseamna mai mult decat motor, dar asta s-ar putea sa nu aiba nici o relevanta pe 400m

bogdan_wrc 21-07-08 12:44

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1655967)
nu trebuie sa-mi explici. inseamna mai mult decat motor, dar asta s-ar putea sa nu aiba nici o relevanta pe 400m

de cand o masina este MASINA in functie de cat scoate pe 400m?
in fine...

zarathustra 21-07-08 12:51

pai eu despre asta vorbeam, tu de ce te bagi? nu faceam o comparatie intre m3 si 335. pur si simplu eu cred ca dupa resoftare voi fi mai bun pe 400m decat un m3. adica daca tot vii sa arunci cu rahat aici in mod gratuit, macar ai bunul simt si citeste tot thread-ul ok?

UNLORD 21-07-08 19:29

Quote:

sau sa inchida acest topic. o zi buna.

Keep posting and don't get upset! E pacat, e o masina f. misto si foarta rara pt aceasta sectiune.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning