Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Corsa C (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/81868-masina-mea-opel-corsa.html)

alexu_bad_boy 25-11-09 23:35

Re: Masina mea: Opel Corsa C

se aude marfa..........dar ce nu inteleg eu 4tuning-ul acela mare dupa haion........chiar asa fan esti? sper sa nu te superi dar parerea mea k arata cam aiurea cel putin iti faceai un parasolar ceva dak era dar nu asa.....cum e cu Dinamat-ul diferenta mare nu??k si eu as vrea sa imi bag....cam cat a costat?

*HD_85_GEL* 26-11-09 06:41

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2837480)
se aude marfa..........dar ce nu inteleg eu 4tuning-ul acela mare dupa haion........chiar asa fan esti?

eu in locul tau nu as fi intrebat chestia asta... :D:lol:

F.R.Sonic 26-11-09 11:36

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2837480)
se aude marfa..........dar ce nu inteleg eu 4tuning-ul acela mare dupa haion........chiar asa fan esti? sper sa nu te superi dar parerea mea k arata cam aiurea cel putin iti faceai un parasolar ceva dak era dar nu asa.....cum e cu Dinamat-ul diferenta mare nu??k si eu as vrea sa imi bag....cam cat a costat?

Chiar asa fan sunt ;) Mi-am facut prieteni de prin toata tara datorita lui 4tuning...mi-e unu momentan imi place stikeru ala de asta l-am pus.

Dynamat-ul a fost in 2006 o investitie de 6mil(usi si haion) cam acels pret e acum "Dynamat Xtreme Bulk Pack" care contine contine 9 folii Dynamat Xtreme de 457mm x 812mm pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: panouri usi, bord, plafon, portbagaj etc :arrow: dar face toti bani:!:

bodyspeed 27-11-09 22:40

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2838325)
Chiar asa fan sunt ;) Mi-am facut prieteni de prin toata tara datorita lui 4tuning...mi-e unu momentan imi place stikeru ala de asta l-am pus.

Super arată tizule ;) ..asta referitor la sticker :-P..că maşina arată demenţial :D .,baftă în continuare., să ne vedem cu bine :D
p.S eu vreau unul şi cu A.R.T.A .:D

F.R.Sonic 27-11-09 22:48

Pai poate facem rost si de unu cu a.r.t.a. (sau macar o camasa d-aia rosie :)
Mersi de urari si abia astept urmatorea luna aprilie pentru un nou 4tuning day sa ne revedem!

F.R.Sonic 17-04-10 23:05

8 Attachment(s)
Am prins azi cablurile frumos cu niste coliere ca sa nu mai atarne prin tot portbagaju :)

xxdadixx 17-04-10 23:07

Taie-le si codita!

F.R.Sonic 17-04-10 23:12

le-am taiat pana la urma dar n-am mai facut poza :)

*HD_85_GEL* 18-04-10 10:14

altfel arata acum :) inainte zici ca avea in portbagaj sarme de intins rufele la uscat :lol:

Kedy 23-04-10 14:27

Sa vezi ca fain suna ;)

F.R.Sonic 27-05-10 21:52

13 Attachment(s)
Am facut azi o mica sedinta foto :rolleyes2

Creative256 28-05-10 06:33

FRS ai facut o sedinta foto super ! Trebuie sa ma duci si pe mine acolo sa ii bag la buburuza mea niste poze mai artistice :-D.

*HD_85_GEL* 28-05-10 14:48

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3395876)
FRS ai facut o sedinta foto super ! Trebuie sa ma duci si pe mine acolo sa ii bag la buburuza mea niste poze mai artistice :-D.

vorbesti cu fotografu' :D si se rezolva ;)

Andrei M 05-07-10 15:55

Frumoasa corsa ta,mai ales jantele alea.Ai grija de ea si bafta in continuare!

Am si eu un opel corsa si as vrea sa imi pun niste jante ca ale tale,spune-mi si mie ce model sunt si dimensiunile,daca vrei,aici sau pe pm.Multumesc frumos!

F.R.Sonic 05-07-10 16:43

Mersi de aprecieri
jantele sunt ATS Design K pe 15" dar nu stiu daca mai gasesti de cumparat eu unu nu prea am mai vazut pe la dealeri.
Bafta si tie ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning