![]() |
Re: Liniute pe 29...?
mersi MMihai pentru informatii chiar eram curios...nu ma intereseaza neaparat numarul .... vroiam sa stiu asa.... in mare ca chestie ...:-D.... cat despre subaru ala :???:....chiar ca pleaca violent ...si ziceti ca CZR-u nu s-a dat cu WRX-u aa?
inca ceva : * grupele au fost in functie de CC sau CP ? :-D ms inca odata MMihai....:-D |
Quote:
|
Quote:
|
Bafta tuturor care au concurat si organizatorilor de asemenea(a fost bine, de fapt parca incepe sa fie din ce in ce mai bine).
Cu lista(timpii) se poate ?Macar castigatorii grupelor? |
Quote:
|
Quote:
A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-165cp D 166cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-300cp G 301cp-350cp si peste H VIP +coeficientii(dupa caz) |
CICA pe CP, dar aici exista intotdeauna indoieli si contestatii......
|
Quote:
|
Daca lasam slick-urile pe masina alta era treaba la indemanare....nu am fortat de frica sa nu dau cu jantele in borduri...plus ca nici traseul nu l-am inteles prea bine.
Una peste alta a fost distractiv.....sunt multumit cum trage masina dar acum trecem inapoi la "setarile" de strada. Nu am batut chiar tot....in mansa a doua m-a batut ursul ca mi-a sarit fisa centrala si s-a oprit. Ma bucur ca m-am dat la libere cu seatu`.....astfel s-au indepartat suspiciunile asupra locului 1 . |
8 Attachment(s)
Eu p-astea le am, dar nu sutn cine stie ce...
Poate mai gasesc si altele daca intelegeti ceva din ele. |
In primul rand vreau sa-i felicit pe toti care au castigat si cei care au participat astazi la cursele de la Pitesti.Chiar nu ma asteptam la o asemenea organizare..a iesit super.
Multumim si baietziilor de prin toata tara..ca au venit astazi..la Pitesti..sa se distreze! Numai bine..si sa ne vedem si la anu` sanatosi..si cu cat mai multa pofta de distractie si adrenalina! Tico Forever! |
6 Attachment(s)
Hmmm am vazut cand ai plecat cu ursu ca ai plecat bine de tot ,pleci chiar prea bine..si apoi la jumate am crezut ca il astepti si apoi am zis ca il lasi sa te faca,dar apoi am avzut masina iar concurand si mi am dat seama ca ti s-a stricat ceva.De ce oare nu au concurat mai multi la indemanare .... ,Antonyo mi-a palcut de tn la indemanare ,Apropo cine a castigat la indemanare si cu ce timp...iar urmatorul timp care a fost ,eu nu am mai stat la festivitatea de premiere. P.S: am cateva clipuri filmate cu telefonul,scuzati calitatea si incadrarea,mai mult priveam cursa ...
|
nu cu acel subaru ''turbat'' de peste 600 de cai ;) ... uita'te mai bine despre care subaru e vorba ;)
|
La indemanare timpul castigator a fost 28.56...nu stiu insa ce masina! Locul 2 l-am luat eu..dar nu imi stiu timpul pentru ca m-am dus in fata...si nu am retinut!! As fi si eu tare curios de timpi!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning