![]() |
Re: Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva dar nu se mai gasesc nicaieri......
|
sunt tare curios cum arata galeria aia cu culbutori!:D
|
salut baieti.... :D toate cele bune in anu cel nou si sa vedem cat mai multe dacii ca renasc asa.... am o dacie de vanzare putin lovita in fata... o sa pun si cate-va poze si cu "galeria"
|
eu zic sa il lasi asa ,vopsetele putin negre semnalizarea ;) bafta
|
CAT DE PERICULOASE SUNT FLANSELE MELE????
|
3 Attachment(s)
ce zice-ti sa ma complic...???
si un vt daca e ca sa imi fac o mica impresie cam asa arata cele vechi |
dar de ce te complici cu flanse? parerea mea e ca sunt foarte periculoase, eu nu mas combina, mai bine vb cu unii din baietii care au facut asa ceva sa iti dea vrun sfat ceva ca sa treci frumos la 4 prezoane nu cu tiganii, nu se merita sa te risti
|
deocamdata trebuie sa ma multumesc cu ce am.... si in plus pe spate nu cred ca infulenteaza asa de mult poate imi mai da si putina stabilitate :d
vreau sa schimb puntea spate sa umflu putin aripile sa pun flansele si jante acum nu stiu ce sa fac.. care ar da mai bine pe masina cele care le am sau astea de pe nova |
Alea de pe nova
|
dupa o lunga discutie cu tata am hotarat sa fac o mica parte cat mai repede posibil
sambata asta sa dau puntea jos de pe cea rosie si partea mecanica fata sa vad ce e bun ce nu cumpar nou sa fac un bad lock si o priza de aer pe capota si la final o vopsea negru mat cred ca praguri o sa pun tip dinala naspa patratos dar o sa fie doar pt o perioada pana in vara dupa ce dau bacu bare stabilizatoare scaune schimbate cam atat in mare acum sper ca in maxim 1 luna sa fie gata ca am la dispozite doar sambata ca in rest scoala si meditatii la greu :) a da si pe spate la final pune flansele si jantele care le am deocamdata nu ma mai combin la nimic |
Omule...Nu trebuia sa abandonezi Dacia rosie. Mai ai jantele alea albe ??
Daca da...nu vrei sa te scap eu de ele ? :D |
cea rosie era coapta in ultimu hal nici macar nu pot sa ridic masina pe cric si cricu e pe lonjeron :) intra in el cu totu asta alba are si ea defectele ei dar cel putin nu am treaba cu lonjeroanele
daca e sa fie te anunt |
1 Attachment(s)
nice :X
|
3 Attachment(s)
cam asta am facut eu ieri am dat puntea jos de pe cea rosie si o gramada de surprize bune
sap viitoare sambata sper fac tabla si peste doua saptamani tot sambata sa pun toata partea mecanica sus |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning