Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/81647-dacia-lanseaza-2009-logan-sedan-sport-133-cai-putere.html)

robertzel86 22-06-08 02:10

Re: Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere

logan...un motor mai puternic e bine venit.dar trebuie lucrat mult sa iasa ceva dintr-un logan

kalligraniento 22-06-08 08:29

robertzel86 ai dreptate aici! Eu sper ca urmatoarele modele sa arate mai bine si sa fie mai bune! Succes Dacia!

kalligraniento 22-06-08 23:53

Eu pun la pariu cu voi pe orice vreti voi! Ca la sfarsitul lui 2009 Dacia va scoate motorizari la 150-160 CP!

bXeg 23-06-08 00:28

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1604224)
daca vag nu lua seat si skoda sub aripa lui acum erau rase de pe fata pamantului, pentru ca spaniolii si cehii au suficienti bani cat sa isi permita si alte masini decat cea nationala. la noi dacia ar fi supravietuit.

ar fi supravietuit zici tu.. Parerea mea este ca ar fi fost plina tara de passaturi si opeluri, toate sh; daca se intampla asta acum.. dar considerand ca Renault nu s`ar fi implicat deloc in Dacia ? Mai uita`te si tu in jur, eu chiar ma minunez cand mai ies la un film/suc in weekend, sunt mai multe masini straine in parcare decat autohtone.

kalligraniento 23-06-08 11:45

DjRainManFast o sa fie oficial o data ce a a nuntat! Si e cazul sa scoata o astefl de motorizare!

apache 23-06-08 12:35

Quote:

Originally Posted by kalligraniento (Post 1607556)
DjRainManFast o sa fie oficial o data ce a a nuntat! Si e cazul sa scoata o astefl de motorizare!

te aprob dupa ce imi vezi zice de ce ERA CAZUL sa scoata o astfel de motorizare?

dacia nu se v-a adresa segmentului sport cel putin 10-15-20 de acum incolo...deci?

apache 23-06-08 15:24

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1607914)
De ce vorbim despre Logan pe acest forum ?!

pentru ca atunci cand tastezi www.4tuning.ro sus de tot pe prima bara a internet explorerului scrie 4tuning.ro - tot ce misca despre masini...

nicaieri nu scrie sa vorbim numai despre super-sportive, pentru ca de altfel ar fi si plictisitor sa vorbim toata ziua de porche-uri si masini pe care numai visam sa le conducem, mai vorbim si din experienta de zi cu zi.

referitor la loganul asta sport sa stii ca cei de la dacia sunt constienti de problema stabilitatii datorata faptului ca garda la sol este un pic mai sus decat ar trebuii, problema care v-a fi remediata o data cu introducerea motorului de 133 cp, tocmai pentru ca se vrea a fi o masina cu o oarecare tenta de valenta sport

kalligraniento 23-06-08 15:41

Eu prefer sa imi iau o Dacia Logan Sedan asta care o sa apara cand e sa imi iau masina. Eu as fii vrut sa imi iau un Evo sau un Subaru Impreza dar nush daca o sa am bani de asha ceva! Dacia e o masina buna, ti se strica ceva ai piese in primul rand!

Ma fratilor! Noi de Logan Sedan nu stim decat ca o sa aiba 133 de cai! Cum arata nu stim, ce stabilitate are, nu stim, cum e garda la sol, nu stim! Atunci de ce mai comentati asha daca nu stiti cum e exact Logan Sedan? Poate o fi cu garda coborada si putim mai joasa, cu stabilitate buna si poate mai frumusica , dar daca ii zice Logan nush cat de frumusica o sa fie!

StreetStyle22 23-06-08 15:45

unde se strica la greu ? detine tatal meu un logan 2005 1.4 mpi..si are 130.000 de km ..si nu s'a stricat nimic la ea..si nici probleme nu are cu ea..deci nu vad ce sa se strice..plus ca e la taxi..a schimbat doar 3 becuri la ea..avea probleme cu semnalizarea spate care se aprindea cand frana..dar aia am rezolvato..si rulementu pe roata fata dreapta a trebuit schimbat la 60.000 pentru ca a dat intro groapa..deci nu vad nimic rau la masina..nu ridic loganu in sus sau il pup in fund..dar pentru romanu de rand e perfecta ! parerea mea ca tu ai si o masina pentru reparati,o donatoare ..e o afacere foarte buna ;)

kalligraniento 23-06-08 15:48

StreetStyle22 eu am zis de Dacia in general, nu faceam referinta la Logan! Ma bucur sa aud ca Logan se dovedeste a fi totusi buna!

boy_wonder 23-06-08 19:18

Ramaneti on-topic si numai faceti comparatii intre Logan si nu stiu ce masina sh.

mortii cu mortii, vii cu vii - masini noi cu masini noi, masini sh cu masini sh

NT33EXE 23-06-08 22:24

s-au postat atatea pagini!!!!
daca era vorba despre o alta masina cu siguranta nu era asemenea disputa.
cateva chestiuni:
1. mare diferenta nu cred ca va fi intre cei 133 cp preconizati pe viitorul logan si ceii 110 actuali de pe 1,6 mpi 16v care nu stiu unde stau ascunsi ca eu nu prea i-am gasit cand am mers cu masina asta:rolleyes2
2. logan se vrea o masina pentru clasa sociala sub medie si chiar cu venituri mici asa ca nu o putem compara cu marci net superioare, nici nu incape indoiala
3. cine isi ia logan nu vrea sportivitate si senzatii tari...doar daca nu cumva e vreun kamikaze...:twisted:
4. o parere personala din propria experienta: am condus logan si sincer, nu as risca plecand la drum cu o asemenea masina

in fine, asteptam cu "nerabdare" noile motorizari ca sa avem de ce ne certa pe forum.....:twisted:

dogy_10 23-06-08 23:37

nush care zice ca era sa se rastoarne cu loganu la 50 la ora.....sefule eu iti dau loganu meu si daca il rastorni la 50 la ora eu iti mai cumpar o alfa sa ai de rezerva......si baiatu care zice ca nu s-ar risca sa plece la drum cu loganu, eu zic sa nu exagerezi (defapt ce sa vrei ai golf 4, un adevarat s 63 amg) loganu nu e foarte stabil si la viteze mari devine barca dar sa nu exageram eu iau curbele si cu 90 si nu am mers niciodata cu el pe trei roti, da nah din cate stiu eu mai trebuie si sa simti masina pe care o conduci, sa sti ce poate si care ii sunt limitele, nu mergi ca prostu blana, dar se pare ca in ziua de azi sant tot mai putin soferi adevarati

Sasha 24-06-08 10:58

Logan cu facelift va fi lansat pe 1 iulie

Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Logan-ului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero. "Logan a dovedit ca este o masina fiabila, insa, ca pentru oricare alt model care nu sufera nicio modificare substantiala timp de mai multi ani, o varianta restilizata este necesara. In cazul Logan sedan, facelift-ul va fi lansat pe piata in a doua parte a anului", declara la sfarsitul lunii aprilie, agentiei MEDIAFAX, directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel.

Daniel nu a precizat daca Logan facelift va fi mai scump sau mai ieftin decat actualul model.

De asemenea, Dacia va lansa, anul viitor, un Logan Sedan cu motor de 1,6 litri, care dezvolta 133 de cai putere, aceeasi motorizare de pe Renault Twingo Sport, potrivit directorului de produs Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus.

Logan MCV restilizat va fi lansat in 2009, potrivit unor surse apropiate Dacia.

Renault a vandut in cei patru ani de la lansarea modelului Logan (2004-2008 - n.r.) peste un milion de unitati la nivel mondial, sub marca Dacia si Renault. Anul trecut, Romania a fost cea mai mare piata pentru Logan, cu peste 100.000 de unitati livrate, urmata de Rusia (circa 68.000 masini) si Franta (peste 32.000 automobile).

DjRainManFast 24-06-08 11:48

frate.....acum sincer..aberati rau :)) Am avut logan 2 ani cum am mai spus....si acum am golf 3 GT si golf 4. Nu zic ca poti compara golfu cu logan...dar nici s63 nu e :))) si numai spun ca pe golf 4 am dat sh mai mult decat pe logan nou :)) E alta clasa...si alti bani...comparati loganu cu masini din clasa lui hyundai accent, chevrolet kalos..etc...si eu zic ca sta destul de bine. Va plangeti de logan...dar ati mers cu accent? Tratati masinile pentru ceea ce sunt ele...nu incercati sa le da-ti alte atributii...nimeni nu a vrut ca loganul sa fie sportiva, si am zis ca ar fi competitiva (si aici iar ma refer la o anumita clasa de masini) cu o suspensie si frane mai bune, dar multe masini ar fi asa..deci sa nu intelege-ti iara gresit si sa vina "soferi" cu alfa yacht si sa tipe pe aici ...ca are curtea plina de alfe ca sa fie sigur ca nu ii pica..si sambata iese la gratar cu mecanici de la auto italia!

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning