![]() |
Re: Super Nova (RED)
3 Attachment(s)
Gata si cu prelungirea:joy: vreau urmatoarea modificare sa fie pragurile de logan da deocamdata trebuie sa mai fac rost de bani:oops: Eleronu nu stiu daca il mai pun... nu prea vreau sa dau gauri in tabla:???:
|
Da, frumoasa masina. Se vede ca pui suflet si chiar daca e putin mai greu cu finantele iese treaba buna. Cred ca ar trebui sa inceri un tips ceva sau un ornament pe finala. Nu costa f mult si o sa arata destul de bine zic eu.
Spor la munca in continuare. Cat despre folia de la (ALFA ROM TRANS) eu zic ca e ok ca am vazut ca au aut rar. |
pune presuri pe spate ca e cam cheala.iti garantez ca o sa se vada mult mai frumos cu presuri din proprie experienta.
|
o sa imi iau si un set de aparatori la roti ca vorba ta arata cam cheala:lol:
Multumesc de aprecieri strik3ru |
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu cred ca au ce sa imi faca atata timp cat am folie decat pe geamurile din spate si luneta. :evil:
inca 2 poze de ultima ora cu rosia:grandpa: |
2 Attachment(s)
din Iunie pana azi:D
|
8 Attachment(s)
pun si eu niste poze noi cu masinuta si cu capacele vopsite negru (care din pacate sunt cam jegoase:oops: )
|
1 Attachment(s)
campanie electorala:))...
apropo eu zic ca ar da mai bine sa incerci sa umplii acolo pragurile...sa faci ceva:-??dar nu exagerat se vede urat zona...:) in rest e foarte frumoasa masina |
ms de sfaturi l4ur...or sa vina si niste praguri de la logan da la primavara;)
|
frumos frumos,faina ideea cu capacele negre
|
frumoasa masina,vine foarte misto folia. imi place mult SN...ai grija de ea.PS:strange bani pentru jante, va arata mult mai bine apoi...bafta
|
Bravo frate e f buna masina
|
multumesc pentru aprecieri baieti:-)
Cand o sa fac rost de bani jentile sunt primu lucru care o sa il cumpar dar...mai greu cu bugetu (neangajat) :???: |
frumoasa masinutza ,ai grija de ea fara incidete,mai e una frumoasa AG X0 VID :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning